Man gewond bij schietincident Laan van Meerdervoort Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een man uit Den Haag is op zaterdagavond 7 april gewond geraakt bij een schietincident.

Melding
Rond 23.59 uur kwam bij de politie in Den Haag een melding binnen dat er in een horecagelegenheid, gelegen aan de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Tasmanstraat, een schietpartij had plaats gevonden. In deze horecagelegenheid troffen agenten een gewonde aan. Deze man is direct vervoerd naar het ziekenhuis, inmiddels is deze man geopereerd en is zijn toestand stabiel. De toedracht tot het schietincident is nog niet bekend. De politie heeft de omgeving van het schietincident afgesloten en een uitgebreid (sporen) onderzoek gedaan. De recherche heeft een groot aantal bezoekers gesproken en uit die verklaringen is een signalement opgemaakt van de mogelijke schutter.

- Advertisement -

Signalement
Na het schietincident zou de mogelijke schutter, een man, rennend zijn weggevlucht. Deze man is klein van postuur, grijs shirt, spijkerbroek en had een Louis Vuitton tasje bij zich. Ook Burgernet is bij de zoektocht ingezet.

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. De politie verzoekt iedereen die meer informatie heeft over het schietincident en/of ruzie die daar aan vooraf ging, contact op te nemen via 0900-8844 of het online tipformulier in te vullen. Ook mensen die meer weten over deze verdachte of zijn vluchtroute, spreekt de politie graag. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...