zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Man gewond bij schietincident Laan van Meerdervoort Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een man uit Den Haag is op zaterdagavond 7 april gewond geraakt bij een schietincident.

Melding
Rond 23.59 uur kwam bij de politie in Den Haag een melding binnen dat er in een horecagelegenheid, gelegen aan de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Tasmanstraat, een schietpartij had plaats gevonden. In deze horecagelegenheid troffen agenten een gewonde aan. Deze man is direct vervoerd naar het ziekenhuis, inmiddels is deze man geopereerd en is zijn toestand stabiel. De toedracht tot het schietincident is nog niet bekend. De politie heeft de omgeving van het schietincident afgesloten en een uitgebreid (sporen) onderzoek gedaan. De recherche heeft een groot aantal bezoekers gesproken en uit die verklaringen is een signalement opgemaakt van de mogelijke schutter.

Signalement
Na het schietincident zou de mogelijke schutter, een man, rennend zijn weggevlucht. Deze man is klein van postuur, grijs shirt, spijkerbroek en had een Louis Vuitton tasje bij zich. Ook Burgernet is bij de zoektocht ingezet.

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. De politie verzoekt iedereen die meer informatie heeft over het schietincident en/of ruzie die daar aan vooraf ging, contact op te nemen via 0900-8844 of het online tipformulier in te vullen. Ook mensen die meer weten over deze verdachte of zijn vluchtroute, spreekt de politie graag. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -