Man gewond bij schietincident Laan van Meerdervoort Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een man uit Den Haag is op zaterdagavond 7 april gewond geraakt bij een schietincident.

Melding
Rond 23.59 uur kwam bij de politie in Den Haag een melding binnen dat er in een horecagelegenheid, gelegen aan de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Tasmanstraat, een schietpartij had plaats gevonden. In deze horecagelegenheid troffen agenten een gewonde aan. Deze man is direct vervoerd naar het ziekenhuis, inmiddels is deze man geopereerd en is zijn toestand stabiel. De toedracht tot het schietincident is nog niet bekend. De politie heeft de omgeving van het schietincident afgesloten en een uitgebreid (sporen) onderzoek gedaan. De recherche heeft een groot aantal bezoekers gesproken en uit die verklaringen is een signalement opgemaakt van de mogelijke schutter.

- Advertisement -

Signalement
Na het schietincident zou de mogelijke schutter, een man, rennend zijn weggevlucht. Deze man is klein van postuur, grijs shirt, spijkerbroek en had een Louis Vuitton tasje bij zich. Ook Burgernet is bij de zoektocht ingezet.

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. De politie verzoekt iedereen die meer informatie heeft over het schietincident en/of ruzie die daar aan vooraf ging, contact op te nemen via 0900-8844 of het online tipformulier in te vullen. Ook mensen die meer weten over deze verdachte of zijn vluchtroute, spreekt de politie graag. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...