donderdag, mei 26, 2022
14.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Persoon overleden in kruipruimte van woning Aleidastraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – In de Aleidastraat is zondagmiddag een persoon om het leven gekomen in een kruipruimte. Het slachtoffer zou onwel zijn geworden tijdens werkzaamheden. Hulpverleners hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten.

Politie, brandweer, ambulance en medewerkers van Traumahelikopter waren aanwezig. Het slachtoffer is volgens een politiewoordvoerder door gezondheidsklachten overleden. De burgemeester is van het incident in kennis gesteld, veel buurtbewoners waren uitgelopen om te zien wat er precies aan de hand was.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -