Drie mannen aangehouden met onder andere 180 stuks Honing, Kinder Bueno en Mentos Marterrade Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een wijkagent van bureau Beresteinlaan heeft zondag 8 april omstreeks 18.00 uur drie mannen betrapt met boodschappentassen vol met vermoedelijk gestolen voedingsmiddelen.

- Advertisement -

De wijkagent fietste in de wijk en zag op de Marterrade drie mannen zitten met vier volle boodschappentassen. Een van de mannen dronk een mixdrankje waarop de wijkagent hem hierover wilde aanspreken. De man probeerde echter het blikje bier onopvallend weg te zetten. Ook probeerde éen van de mannen een half openstaande tas dicht te maken. De wijkagent zag in de tas een groot hoeveelheid honing zitten en vertrouwde dit niet. De mannen gaven op verzoek van de wijkagent hun identiteitsbewijs af en één van hen verklaarde dat de goederen zouden zijn gekocht van een kennis. Deze kennis werd gebeld, maar omdat het gesprek in een andere taal ging vermoedde de wijkagent dat de kennis werd geïnstrueerd door de man. Omdat er ook geen aankoopbewijs van de spullen kon worden getoond wilde de wijkagent de mannen aanhouden.

Bij het in beslag nemen van de mobieltjes ontstond een worsteling. Assistentie was intussen al onderweg waarna de drie mannen van 26, 28 en 30 jaar (woonplaats onbekend) werden aangehouden op verdenking van diefstal danwel heling. Er werden in totaal 180 stuks voedingsmiddelen, waaronder honing, Kinder Bueno, Mentos, blikjes Amigo en Bounty’s, in beslaggenomen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de goederen.

Bounty

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na ernstig ongeluk Jacques Dutilhweg Rotterdam

Jacques Dutilhweg, Rotterdam - Zaterdagavond 25 mei rond 21.06 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de toerit...

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Straten en restaurant onder water na stortbui Stationsweg Heenvliet

Heenvliet - Tussen 14:00 uur en 14:30 uur trok er een flinke stortbui over Heenvliet en omgeving. Deze...

Fietser zwaargewond na ongeluk Treviso Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagmiddag 23 mei rond 18.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden.Het ongeval vond...