vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Drie mannen aangehouden met onder andere 180 stuks Honing, Kinder Bueno en Mentos Marterrade Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een wijkagent van bureau Beresteinlaan heeft zondag 8 april omstreeks 18.00 uur drie mannen betrapt met boodschappentassen vol met vermoedelijk gestolen voedingsmiddelen.

De wijkagent fietste in de wijk en zag op de Marterrade drie mannen zitten met vier volle boodschappentassen. Een van de mannen dronk een mixdrankje waarop de wijkagent hem hierover wilde aanspreken. De man probeerde echter het blikje bier onopvallend weg te zetten. Ook probeerde éen van de mannen een half openstaande tas dicht te maken. De wijkagent zag in de tas een groot hoeveelheid honing zitten en vertrouwde dit niet. De mannen gaven op verzoek van de wijkagent hun identiteitsbewijs af en één van hen verklaarde dat de goederen zouden zijn gekocht van een kennis. Deze kennis werd gebeld, maar omdat het gesprek in een andere taal ging vermoedde de wijkagent dat de kennis werd geïnstrueerd door de man. Omdat er ook geen aankoopbewijs van de spullen kon worden getoond wilde de wijkagent de mannen aanhouden.

Bij het in beslag nemen van de mobieltjes ontstond een worsteling. Assistentie was intussen al onderweg waarna de drie mannen van 26, 28 en 30 jaar (woonplaats onbekend) werden aangehouden op verdenking van diefstal danwel heling. Er werden in totaal 180 stuks voedingsmiddelen, waaronder honing, Kinder Bueno, Mentos, blikjes Amigo en Bounty’s, in beslaggenomen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de goederen.

Bounty


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -