Hagenaar (17) overleden na ruzie in horecagelegenheid aan de Laan van Meerdervoort Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Het 17-jarige slachtoffer van een schietincident in een horecagelegenheid aan de Laan van Meerdervoort is maandag 9 april overleden in het ziekenhuis. Een rechercheteam onderzoekt de zaak.

In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 april raakte de 17-jarige Hagenaar gewond toen hij in de horecagelegenheid ruzie kreeg en daarbij beschoten werd. Hij werd zo snel mogelijk vervoerd naar het ziekenhuis en daar behandeld. Maandag 9 april overleed hij ten gevolge van het schietincident.

- Advertisement -

Een rechercheteam onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar getuigen. De recherche verzoekt iedereen die meer informatie heeft over het schietincident en/of de ruzie die daar aan vooraf ging, contact op te nemen via 0900-8844 of het online tipformulier in te vullen. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...