Drie aanhoudingen na vondst hennepdrogerij bij woning aan de President Kennedylaan in Roosendaal

Date:

Deel bericht:

Roosendaal – Naar aanleiding van een melding van een voorbijganger zijn agenten woensdagavond rond 20.30 uur poolshoogte gaan nemen bij een woning aan de President Kennedylaan in Roosendaal. De melding was namelijk dat het rondom het pand een enorme henneplucht zou hangen. Agenten zijn gaan snuffelen en de waarneming van de voorbijganger klopte inderdaad.

Hierop is aangebeld bij de betreffende woning. De agenten kregen toestemming van de bewoners om binnen te kijken. Ze confronteerden de bewoners met hun bevindingen en vroegen om de aanwezige drugs bij hen in te leveren. Een van de bewoners kwam vervolgens aangelopen met een zakje hennep. Omdat een zakje hennep natuurlijk niet een penetrante lucht tot buiten de woning kan verspreiden vroegen de agenten of ze mochten zoeken naar nog meer drugs. Ook dat mocht van de bewoners.

- Advertisement -

Drogerij
Op de zolder van de woning werden twee veldbedjes aangetroffen waarop henneptoppen lagen te drogen. In de rest van de woning werden ook nog zakken met gedroogde henneptoppen aangetroffen. In totaal is er zeven kilogram in beslag genomen. Ook vonden de agenten nog 181 xtc-pillen, drie kilogram amfetamine en een stroomstootwapen.

Alle drie de aanwezigen zijn aangehouden als verdachte van overtreding van de Opiumwet. Het betreffen twee mannen die in de woning wonen en een Bulgaarse vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze donderdag verder worden gehoord over hun betrokkenheid bij dit incident.

- Advertisement -

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Drie doden door aanrijding met spookrijder op A16 bij Prinsenbeek

Prinsenbeek - Een spookrijder heeft zondagavond een zeer ernstige aanrijding veroorzaakt op de A16 ter hoogte van Prinsenbeek...