Pakketbezorger overvallen aan de Treubstraat in Rijswijk, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – Een pakketbezorger werd donderdag 12 april omstreeks 14:30 uur het slachtoffer van een gewapende overval in de Treubstraat. Onder dreiging van een vuurwapen beroofden drie mannen de bezorger van pakketten in zijn bestelauto. De verdachten reden na de overval met buit weg. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer, een bezorger van een online pakkettendienst, vertelde aan agenten dat hij zijn auto stilzette op de Treubstraat. Daar stalen drie onbekenden goederen uit zijn grijze bestelbus.  De drie gebruikten een vuurwapen tijdens de overval. Het slachtoffer raakte niet gewond. De verdachten, drie licht getinte mannen, reden in een auto met buit weg. Het slachtoffer deed aangifte van de overval. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

- Advertisement -

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche van Westland-Delft zoekt getuigen van de overval. Hebt u verdachte omstandigheden gezien in de omgeving van de Treubstraat? Of hebt u andere informatie over de overval? Of hebt u camerabeelden waarop de verdachten of hun auto te zien zijn? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Code geel voor Noord- en Zuid-Holland vanwege windstoten

Het KNMI heeft voor de kustprovincies Noord- en Zuid-Holland code geel uitgegeven. Vanaf 14.00 tot 19.00 uur worden...

Meerdere aanhoudingen voor jarenlang seksueel misbruik minderjarige vrouw

Regio - Op maandag 5 en dinsdag 6 juni heeft de politie zes verdachten aangehouden in de regio....