Vrouw (19) aangehouden in zaak dode baby Stationsstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De politie heeft een 19-jarige vrouw uit Schiedam aangehouden in verband met de vondst van het overleden babytje die zaterdagmiddag op het balkon van een woning aan de Stationsstraat werd aangetroffen. De baby lag in een zak op het balkon van de flatwoning. De vrouw is de bewoonster van de betreffende woning.

De recherche startte een grootschalig onderzoek nadat de bewoners van die woning gemeld hadden dat iemand een zak op het balkon gegooid zou hebben en hier een babylijkje in zat. De politie bekeek beelden van camera’s in de omgeving maar ook de vuilcontainers werden doorzocht. Ook werd er sectie op het lichaampje verricht waarbij ook DNA is afgenomen. Uit dit DNA blijkt dat de aangehouden vrouw zeer waarschijnlijk de moeder van de baby is.

- Advertisement -

De politie doet verder onderzoek om te kijken in welke omstandigheden de baby werd geboren. Een woordvoerder dat er in deze zaak alleen maar sprake is van verliezers. De vrouw wordt op dit moment nog verhoord.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man wil invoegen maar raakt met auto te water Dierensteinweg Barendrecht

Barendrecht - Een man is zaterdagochtend op de Dierensteinweg in Barendrecht met zijn auto te water geraakt. De...

Man (32) na aanhouding met stroomstootwapen overleden ‘s-Gravenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 32-jarige man is afgelopen nacht overleden nadat hij op de 's-Gravenweg in Rotterdam is aangehouden...

Verwarde man gereanimeerd na inzet van taser door politie ‘s-Gravenweg Rotterdam

Rotterdam - Een verwarde man welke tijdens zijn aanhouding is getaserd door de politie is kort erna op...

Explosie bij voordeur van woning Maasdamsestraat Schiedam

Schiedam - Bij een woning in de Maasdamsestraat in Schiedam is afgelopen nacht iets voor 03.00 uur een...