vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Vrouw (19) aangehouden in zaak dode baby Stationsstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De politie heeft een 19-jarige vrouw uit Schiedam aangehouden in verband met de vondst van het overleden babytje die zaterdagmiddag op het balkon van een woning aan de Stationsstraat werd aangetroffen. De baby lag in een zak op het balkon van de flatwoning. De vrouw is de bewoonster van de betreffende woning.

De recherche startte een grootschalig onderzoek nadat de bewoners van die woning gemeld hadden dat iemand een zak op het balkon gegooid zou hebben en hier een babylijkje in zat. De politie bekeek beelden van camera’s in de omgeving maar ook de vuilcontainers werden doorzocht. Ook werd er sectie op het lichaampje verricht waarbij ook DNA is afgenomen. Uit dit DNA blijkt dat de aangehouden vrouw zeer waarschijnlijk de moeder van de baby is.

De politie doet verder onderzoek om te kijken in welke omstandigheden de baby werd geboren. Een woordvoerder dat er in deze zaak alleen maar sprake is van verliezers. De vrouw wordt op dit moment nog verhoord.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -