Verdachte schietincident heeft zich gemeld op politiebureau en is aangehouden Vredenoordkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanmorgen meldde de verdachte van het schietincident aan de Vredenoordkade zich op het politiebureau. De politie hield de man, die op 1 maart een 21-jarige Rotterdammer in zijn arm schoot, meteen aan. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer. Rechercheurs onderzoeken het schietincident en verhoren de verdachte. Mocht u nog informatie hebben over het incident, meld dit dan alsnog via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

De nacht van 1 maart
De politie kwam op 1 maart bij een schietincident waar een 21-jarige Rotterdammer gewond raakte. Het slachtoffer had een schotwond in zijn arm. Zo’n tien minuten na middernacht liep de Rotterdammer op de Vredenoordkade bij het Esso-tankstation, toen plotseling een man op hem afliep en hem op een agressieve manier aansprak. Deze dader kwam uit de richting van de Wollefoppenstraat gelopen, tussen de flatgebouwen door. Er ontstond toen een ruzie tussen de twee mannen waarbij de dader een vuurwapen trok en de Rotterdammer in zijn arm schoot. De schutter liep snel weg en ondanks een zoektocht van de politie werd deze man niet meer gevonden. Er werd een beroep op getuigen gedaan. Vandaag, zes weken later, meldde de verdachte zich op het bureau. Hij is aangehouden en wordt verhoord. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer. Informatie rondom het schietincident is nog steeds welkom. Bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Man gewond na schietpartij Berkelstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt door een schietpartij in...

Granaat tot ontploffing gebracht café De Dijk Oostzeedijk Rotterdam

Rotterdam - Bij de voordeur van café de Dijk aan de Oostzeedijk in Rotterdam is afgelopen nacht een...

Melding explosie blijkt klein vuurwerk Generaal van der Heijdenstraat Rotterdam

Rotterdam - Een portiek in de Generaal van der Heijdenstraat in Rotterdam is maandagavond licht beschadigd geraakt nadat...

Vrouw gewond na aanrijding met tram Burgemeester Oudlaan Rotterdam

Rotterdam - Een vrouw is dinsdagavond rond 18.30 uur gewond geraakt nadat zij met haar fiets onder een...