vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Verdachte schietincident heeft zich gemeld op politiebureau en is aangehouden Vredenoordkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vanmorgen meldde de verdachte van het schietincident aan de Vredenoordkade zich op het politiebureau. De politie hield de man, die op 1 maart een 21-jarige Rotterdammer in zijn arm schoot, meteen aan. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer. Rechercheurs onderzoeken het schietincident en verhoren de verdachte. Mocht u nog informatie hebben over het incident, meld dit dan alsnog via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

De nacht van 1 maart
De politie kwam op 1 maart bij een schietincident waar een 21-jarige Rotterdammer gewond raakte. Het slachtoffer had een schotwond in zijn arm. Zo’n tien minuten na middernacht liep de Rotterdammer op de Vredenoordkade bij het Esso-tankstation, toen plotseling een man op hem afliep en hem op een agressieve manier aansprak. Deze dader kwam uit de richting van de Wollefoppenstraat gelopen, tussen de flatgebouwen door. Er ontstond toen een ruzie tussen de twee mannen waarbij de dader een vuurwapen trok en de Rotterdammer in zijn arm schoot. De schutter liep snel weg en ondanks een zoektocht van de politie werd deze man niet meer gevonden. Er werd een beroep op getuigen gedaan. Vandaag, zes weken later, meldde de verdachte zich op het bureau. Hij is aangehouden en wordt verhoord. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer. Informatie rondom het schietincident is nog steeds welkom. Bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -