zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen Boomsluiterskade Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade bedreigd door een man met een vuurwapen. De politie onderzoekt de bedreiging en zoekt getuigen.

 

Het slachtoffer belde na het incident zelf met de politie. Hij vertelde agenten dat hij op straat door een man met een vuurwapen bedreigd zou zijn. Het slachtoffer moest geld afstaan maar kon wegvluchten in een auto. Daarna vertrok de verdachte op een scooter, richting de Pletterijstraat. Het slachtoffer raakte niet gewond en doet aangifte. De politie onderzoekt de zaak.

De politie zoekt de verdachte, een blanke man van ongeveer 30 jaar oud, 1.75 meter lang, een vol postuur en blond haar. Hij droeg een blauwe joggingbroek. Hebt u iets gezien of gehoord van de bedreiging op de Boomsluiterskade, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem, bel met 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -