Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen Boomsluiterskade Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade bedreigd door een man met een vuurwapen. De politie onderzoekt de bedreiging en zoekt getuigen.

 

- Advertisement -

Het slachtoffer belde na het incident zelf met de politie. Hij vertelde agenten dat hij op straat door een man met een vuurwapen bedreigd zou zijn. Het slachtoffer moest geld afstaan maar kon wegvluchten in een auto. Daarna vertrok de verdachte op een scooter, richting de Pletterijstraat. Het slachtoffer raakte niet gewond en doet aangifte. De politie onderzoekt de zaak.

De politie zoekt de verdachte, een blanke man van ongeveer 30 jaar oud, 1.75 meter lang, een vol postuur en blond haar. Hij droeg een blauwe joggingbroek. Hebt u iets gezien of gehoord van de bedreiging op de Boomsluiterskade, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem, bel met 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...