Sieraden aangetroffen bij verdachten mannen De Star Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Politieagenten troffen in de nacht van zaterdag 21 april rond 04.40 uur inbrekerswerktuig en sieraden aan bij twee mannen die zich verdacht ophielden in een geparkeerde auto op De Star. De recherche hoopt dat iemand de sieraden herkent, zodat ze terug kunnen naar de rechtmatige eigenaren.

- Advertisement -

Eerder die nacht werd de politie gebeld door een oplettende getuige die de twee mannen door de straat had zien lopen en vond dat ze zich vreemd gedroegen. Politieagenten stelden een onderzoek in de wijk in en zagen de twee uiteindelijk onderuitgezakt in een geparkeerde auto op De Star zitten. De twee maakten een zenuwachtige indruk op de agenten en konden geen goede reden geven voor hun aanwezigheid in de straat. Bij controle werd inbrekerswerktuig bij hen aangetroffen, zoals een schroevendraaier, handschoenen, zaklampen en een bivakmuts. De twee verdachten, twee mannen van 31 en 36 jaar oud en beide inwoners van Den Haag, zijn aangehouden. De auto waarin zij zaten is voor onderzoek in beslag genomen. Bij later onderzoek in de auto werd een tas aangetroffen met daarin allerlei sieraden en een verbroken cilinderslot. Mogelijk zijn deze sieraden en het slot afkomstig van een inbraak.

Sieraden
De recherche is op zoek naar mensen die de sieraden herkennen als hun eigendom, of die weten van wie ze zijn. Mogelijk zijn ze afkomstig van een inbraak in de omgeving. Herkent u een van deze sieraden, of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...