zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Recreanten Zevenhuizerplas Nesselande maken er een bende van, boete 370 euro

- advertentie -

Rotterdam – De politie van het gebied Rotterdam – Nesselande gaat actief optreden tegen de rotzooimakers van het strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas. Vanmorgen plaatsten zij foto’s op het Facebook kanaal van alle rommel die bezoekers massaal achter hadden gelaten.

De politie geeft aan om herkenbaar en onherkenbaar te gaan optreden. Dit zullen zij uitvoeren ter ondersteuning van de gemeentelijke handhavers. Wees alvast gewaarschuwd want een bekeuring voor het achterlaten van afval kost je 370 euro. Zijn de bakken vol neem dan je troep mee en gooi het elders weg.

Foto : Politie Rotterdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -