Getuige presenteert politie verdachten op presenteerblaadje Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam – De politie in Alblasserdam had op 21 april een makkie bij de aanhouding van vier sigarettendieven. Een alerte getuige bezorgde de agenten het viertal namelijk op een presenteerblaadje.

 

- Advertisement -

Even na 17.15 uur zei een klant tegen de kassamedewerker van een supermarkt in Nieuw-Lekkerland dat hij problemen had met pinnen. Terwijl het personeelslid en een collega de klant hielpen, graaiden twee anderen mannen tientallen pakjes sigaretten weg en liepen de winkel uit. Ook de klant met de pinproblemen liep weg en stapte in een auto, waar de sigarettendieven al in zaten. In de vluchtauto zat nog een vierde man, en het viertal reed snel weg.

Meldkamer
De getuige zag de drie mannen naar de auto lopen en wegrijden en vertrouwde het niet. Hij volgde de auto en belde de politie, waarbij hij voortdurend zijn positie aan de meldkamer doorgaf. In Alblasserdam konden toegesnelde agenten de vier mannen eenvoudig aanhouden. In hun auto vond de politie tientallen pakjes sigeretten uit de betreffende supermarkt. De vier verdachten van 28, 28, 42 en 45 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats zitten vast.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte slaat agent vol in gezicht en slaat succesvol op de vlucht in Alblasserdam

Alblasserdam - Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond een agent mishandeld. De politie wilde de man aanhouden...

Team Parate Eenheid valt woning binnen voor aanhouding verdachte Krulmos Alblasserdam

Alblasserdam - Een man is zondagavond door het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie uit zijn woning...

Verwoestende zeer grote brand vermoedelijk ontstaan door nieuw geplaatste zonnepanelen Van Henneartweg Alblasserdam

Ablasserdam - De verwoestende brand die ontstond in het bedrijfspand Bon Bon Cateringevents is vermoedelijk ontstaan op het...

Levenslang voor John S. die twee mensen doodschoot op zorgboerderij Alblasserdam

John S., de man die op 6 mei 2022 twee mensen doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam en...