dinsdag, juni 22, 2021
14.9 C
Rotterdam
dinsdag 22 juni 2021

Schietincident Delft in Team West

Den Haag – Vanavond wordt in Team West aandacht gevraagd voor een schietincident in de Amalia van Solmslaan in Delft. Op vrijdag 6 april wordt het slachoffer beschoten nadat hij zijn auto parkeert in de Amalia van Solmslaan nabij de Schoenmakerstraat. Het slachoffer wordt niet geraakt. De witte Peugeot 308 station waarin de dader is gevlucht, is later uitgebrand aangetroffen in Heusden, Noord Brabant.

Moord | Blerick
In de nacht van 21 op 22 augustus 2017 wordt de 44-jarige Kemal Zengin doodgeschoten voor zijn huis in Blerick. De daders van deze moord reden in een Volkswagen Caddy die in juli 2017 vanaf een bedrijventerrein in Zoetermeer werd gestolen. Na de moord is dit voertuig uitgebrand aangetroffen in Amersfoort. De oorspronkelijke kleur van de auto was grijs maar toen hij werd aangetroffen bleek hij donkerblauw gespoten te zijn. Vanavond wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze zaak in Team West en Opsporing Verzocht.

Diefstal dure merk tas Spuistraat | Den Haag
Op vrijdag 16 februari rond 13.40 uur wordt door een man en een vrouw uit een winkel in de Spuistraat in Den Haag een dure Michael Kors tas weggenomen. De daders zijn op de camerabeelden vastgelegd.

Overval pakketbezorger Von Geusaustraat | Voorburg
Op vrijdag 19 januari rond 22.04 uur wordt een pakketbezorger in de Geusaustraat in Voorburg door een onbekende man opgewacht. Nadat hij uitstapt en de schuifdeur van zijn voertuig opent wordt hij door de man met een vuurwapen bedreigd. De dader neemt goederen uit de bus weg en sluit de bezorger hier in op. Er zal een getuigenoproep gedaan worden.

Overval avondwinkel Keizerstraat | Den Haag
Op maandag 9 april rond 23:20 uur komen er twee gemaskerde mannen de avondwinkel in de Keizerstraat in Den Haag binnen en bedreigen de medewerker met een vuurwapen. Uit de kassa wordt vervolgens geld weggenomen. Er zijn geen camerabeelden

Diefstal dure zonnebrillen Grote Marktstraat | Den Haag
Op zaterdag 10 maart rond 14.50 uur wordt door een beveiliger gezien hoe drie mannen zich verdacht gedragen in een winkel aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Als de mannen de winkel verlaten gaat de beveiliger hen achterna. Nadat hij aangesproken wordt laat een van de mannen een tas met daarin een grote hoeveelheid gestolen goederen achter. Er zullen camerabeelden van de verdachten worden getoond.

Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunt u, naast de reguliere tipnummers, uw tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856.

Related Articles

Automobilist veroorzaakt ernstig ongeluk Koningin Wilhelminaweg Gouda

0
Gouda - Een automobilist is dinsdagavond op de Koningin Wilhelminaweg zwaargewond geraakt na een ongeluk....

Gewelddadige woningovervallers Gijsingstraat Rotterdam snel in de kraag gevat

0
Rotterdam - Agenten hielden dinsdag 22 juni in de vroege ochtend twee verdachten aan, nadat...

Drie aanhoudingen na gewapende overval bij 68-jarige Rotterdamse

0
Rotterdam - Maandagmiddag 21 juni heeft de politie drie mannen aangehouden, nadat zij een overval...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RET: woningbouw prima, maar dan ook investeringen in OV

RET: woningbouw prima, maar dan ook investeringen in OV [...]

'Ga woningen bouwen en laat ons DNA met rust'

'Ga woningen bouwen en laat ons DNA met rust' [...]

Drie mannen vast voor overval op 68-jarige vrouw in Charlois

Drie mannen vast voor overval op 68-jarige vrouw in Charlois [...]

Imposante aanblik 'Amazon' McDermott in Waalhaven

Imposante aanblik 'Amazon' McDermott in Waalhaven [...]

Automobilist naar ziekenhuis na ongeval op Rotterdam-Zuid

Automobilist naar ziekenhuis na ongeval op Rotterdam-Zuid [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,991VolgersVolg