Dankzij 1-1-2 beller drie woninginbrekers aangehouden Wegedoornpad ‘s-Gravenzande

Date:

Deel bericht:

‘s-Gravenzande – Agenten hielden zaterdag 28 april omstreeks 2:00 uur drie mannen, een 26 en 29-jarige uit Rotterdam en een 33-jarige uit Naaldwijk, aan als verdachten voor een woninginbraak aan het Wegedoornpad. De drie zitten vast en de politie onderzoekt de inbraak.

 

- Advertisement -

Buurtbewoners hoorden geluiden en zagen inbrekers weglopen bij de getroffen woning. Eén van hen waarschuwde onmiddellijk de politie en gaf signalementen en vluchtrichting mee. Daarna volgenden een aantal buurtbewoners de verdachten op straat. Toegesnelde agenten hielden in de omgeving twee verdachten aan. Een ander probeerde weg te vluchten via de Aquamarijn richting het zwembad en verschool zich in bosschages. Door de inzet van politiehonden troffen agenten hem in bosschages aan. Verder vonden politieagenten door goed zoekwerk in de nabije omgeving goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen. Het onderzoek naar de woninginbraak is in volle gang.

Verdacht gedrag!?
Ziet u iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt. Die persoon loopt even weg, komt weer terug, maakt een rondje om het huis. U voelt gewoon dat het niet klopt. Ook al twijfelt u, bel toch de politie op 1-1-2. De agenten komen liever een keer te veel dan te weinig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...