Politie onderzoekt laffe woningoverval Coolsestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Rustig van haar zondagmiddag genieten, was er voor een 73-jarige bewoonster van de Coolsestraat vandaag niet bij. Twee mannen drongen haar huis binnen, sloegen haar in haar gezicht en namen haar sieraden mee. De politie zet alles op alles om de verdachten te pakken.

Rond kwart over twee, wisten de twee mannen in de woning van het slachtoffer te komen. Vermoedelijk hebben ze de vrouw achtervolgd, nadat ze een boodschap had gedaan op de 1ste Middellandstraat. De overvallers sloegen de oudere vrouw tot bloedens toe en trokken haar sieraden af. Daarna gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer gewond en hevig geschrokken achterlatend.

- Advertisement -

Informatie
De politie opende direct de jacht op de laffe overvallers. Het gaat om twee getinte mannen van ongeveer 20 jaar. De een droeg een donkere pet, donkere kleding en witte schoenen. De ander had een donkere jas aan en een capuchon op. Hij droeg een donkere broek met een witte bies en donkere schoenen. Heeft u iets gezien of gehoord van deze overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-70000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Het rechercheteam kan ook eventueel beeld goed gebruiken. Beelden kunnen worden geupload via de website van de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt verdachten aan na melding schietpartij A20 Rotterdam

Rotterdam - Op de A20 ter hoogte van Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk...

Brand in lading vuilniswagen Mathenesserplein Rotterdam

Vrijdagochtend 12 april rond 11.30 uur is er brand uitgebroken in de lading van een vuilniswagen op het...

Scooterrijder wordt geschept door automobiliste Zwartehondstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste lette dinsdagmiddag 9 april even niet op terwijl ze de garage uitreed aan de...

ICI Paris XL tijdelijk ontruimd door brandlucht Lijnbaan Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 31 maart rond 16.20 uur is de ICI Paris XL korte tijd ontruimd geweest vanwege...