Auto op zijn kant door enorme plas water A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Maandagmorgen 30 april is een moeder met kinderen op de A20 richting Rotterdam op zijn kant gegaan door een enorme plas water. Vanwege de hevige regenval was er onder het Cortlandt-Aquaduct een gigantische plas water van twee rijstroken breed ontstaan. De bestuurster merkte de plas te laat op en reed er met volle snelheid in, hierdoor raakte ze de macht over het stuur kwijt waardoor de auto omsloeg.

Van de vele auto’s die voorbijreden stopte er slechts één, een beroepschauffeur die onderweg was naar zijn werk ging direct naar de auto en haalde moeder met kroost eruit. Ze waren hevig geschrokken maar allen niet gewond. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden nog even nagekeken, de brandweer die ter plaatse was gekomen is na wat hand- en spandiensten vertrokken.

- Advertisement -

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft de verstopte put leeg geschept waarna het water snel weg kon lopen. Het is een bekend probleem dat de troep van bomen zich ophoopt bij de put waardoor er bij een flinke onweersbui een plas water ontstaat. Alle bladeren stromen via de bermen naar de put toe. De auto is zo snel mogelijk weer op vier wielen gezet en daarna door snel ter plaatse gekomen berger weg getakeld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20180430045732.jpg

20180430045733.jpg

20180430045734.jpg

20180430045735.jpg

20180430045736.jpg

20180430045737.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....