maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Man beledigt en bedreigt agent met de dood in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Op zaterdag 28 april 2018 rond 03:15 uur werden agenten gestuurd naar Krimpen voor een ruzie in de relationele sfeer.

Ter plaatse werd een man aangetroffen. Hij keerde zich tegen agenten omdat deze hem belette een woning binnen te gaan. Hij nam naar één van de agenten een gevechtshouding aan maar kon daarmee niet voorkomen dat hij enkele tellen later in de boeien zat. Na de aanhouding maakte de man beledigende opmerkingen naar de agenten. Ook bedreigde hij een van hen met de dood. In de politieauto probeerde de man, welke zichtbaar onder invloed was van drank en drugs, de deur en het raam te vernielen.

Drugstest
Een drugstest bevestigde het vermoeden dat de man onder invloed was van cocaïne. Aan het bureau weigerde de man bloed af te laten nemen voor onderzoek.

Strafbare feiten
De man werd meerdere strafbare feiten ten laste gelegd, namelijk: Openbare dronkenschap, vernieling, mishandeling, belediging, bedreiging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. De zaak werd overgedragen aan de recherche. De man erkende de agent te hebben beledigd en bedreigd. Hij kreeg een dagvaarding en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam, district Rijnmond-Oost


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -