10.000 euro beloning voor de gouden tip Team West

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de uitzending van Team West van vanavond wordt opnieuw aandacht gevraagd voor het steekincident op 26 september 2017 in een advocatenkantoor aan de J.L. van Rijweg in Zoetermeer. Een team van rechercheurs werkt nog steeds aan de zaak. Het Openbaar Ministerie looft nu 10.000 euro voor de gouden tip uit.

 

- Advertisement -

Op 26 september 2017 valt een man een advocate aan in haar kantoor aan de Rijweg in Zoetermeer. Hij steekt haar meerdere keren met een mes waarbij hij haar verminkt voor het leven. Inmiddels wordt er vanuit gegaan dat het geen aanval in een opwelling is geweest. Ook Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de zaak.

De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West aan bod:

Woningbraak Dorpsstraat | Benthuizen
Op dinsdag 3 april rond 23.30 uur wordt in een woning aan de Dorpstraat in Benthuizen een inbreker overlopen. Het blijkt dat deze inbreker een grote hoeveelheid sieraden uit de woning heeft gestolen. Er worden foto’s van de gestolen sieraden getoond.

Diefstal motorfiets Gilze-Rijenhof | Nootdorp
Op donderdag 22 maart rond 00.50 uur maken drie personen de beveiligingscamera in een afgesloten parkeergarage aan het Gilze Rijenhof in Nootdorp onklaar. Uit deze garage wordt een Suzuki motor gestolen. Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.

Brandstichting Bleiswijkseweg | Zoetermeer
Op vrijdag 13 april rond 06.30 uur treft een bewoner brandresten aan bij de schuur grenzend aan zijn woning. Als hij zijn bewakingsbeelden bekijkt ziet hij hoe een man die nacht rond 3.10 uur zijn schuur in brand steekt. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

WhatsApp-tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApp-tiplijn 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht: dinsdag 1 mei om 20.30 uur op NPO1. Daarna wordt het programma herhaald op woensdag om 11.40 uur op NPO2. Onderwerpen onder voorbehoud van de actualiteit.

- Advertisement -

Gerelateerd

Meerdere aanhoudingen na steekpartij in Zoetermeerse flat

Zoetermeer - In een flat aan het Fonteinbos in Zoetermeer heeft zondagavond 28 mei een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij...

Tientallen bezoekers van SnowWorld Zoetermeer op straat door ammoniaklekkage

Zoetermeer - Ongeveer vijftig personen zijn woensdagavond op straat komen te staan door een amoniaklek in Indoorskibaan SnowWorld...

Politie houdt minderjarige verdachte aan voor verwoestende brand kantoorpand Boerhaavelaan Zoetermer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdagmiddag 18 april een minderjarige aangehouden als verdachte van brandstichting. De minderjarige wordt...

Vrouw veroorzaakt meerdere aanrijdingen en wordt aangereden na oversteek snelweg A12 Zoetermeer – Bleiswijk

Bleiswijk - Een vrouw heeft dinsdagmorgen rond 07.20 uur gezorgd voor meerdere aanrijdingen op de A12 tussen Zoetermeer...