10.000 euro beloning voor de gouden tip Team West

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de uitzending van Team West van vanavond wordt opnieuw aandacht gevraagd voor het steekincident op 26 september 2017 in een advocatenkantoor aan de J.L. van Rijweg in Zoetermeer. Een team van rechercheurs werkt nog steeds aan de zaak. Het Openbaar Ministerie looft nu 10.000 euro voor de gouden tip uit.

 

- Advertisement -

Op 26 september 2017 valt een man een advocate aan in haar kantoor aan de Rijweg in Zoetermeer. Hij steekt haar meerdere keren met een mes waarbij hij haar verminkt voor het leven. Inmiddels wordt er vanuit gegaan dat het geen aanval in een opwelling is geweest. Ook Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de zaak.

De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West aan bod:

Woningbraak Dorpsstraat | Benthuizen
Op dinsdag 3 april rond 23.30 uur wordt in een woning aan de Dorpstraat in Benthuizen een inbreker overlopen. Het blijkt dat deze inbreker een grote hoeveelheid sieraden uit de woning heeft gestolen. Er worden foto’s van de gestolen sieraden getoond.

Diefstal motorfiets Gilze-Rijenhof | Nootdorp
Op donderdag 22 maart rond 00.50 uur maken drie personen de beveiligingscamera in een afgesloten parkeergarage aan het Gilze Rijenhof in Nootdorp onklaar. Uit deze garage wordt een Suzuki motor gestolen. Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.

Brandstichting Bleiswijkseweg | Zoetermeer
Op vrijdag 13 april rond 06.30 uur treft een bewoner brandresten aan bij de schuur grenzend aan zijn woning. Als hij zijn bewakingsbeelden bekijkt ziet hij hoe een man die nacht rond 3.10 uur zijn schuur in brand steekt. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

WhatsApp-tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApp-tiplijn 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht: dinsdag 1 mei om 20.30 uur op NPO1. Daarna wordt het programma herhaald op woensdag om 11.40 uur op NPO2. Onderwerpen onder voorbehoud van de actualiteit.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...

Brand in met accu’s gevulde container, langdurige inzet brandweer

Nootdorp - Maandag 20 mei is de brandweer lang bezig geweest met een brand in Nootdorp (gemeente Pijnacker-Nootdorp)....

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...