Grote brand in schuur van veehouderij Jan van Goijenstraat Hazerswoude-Dorp

woensdag 2 mei 2018 12:08

Hazerswoude-dorp – In een veehouderij is woensdagmorgen aan de Jan van Goijenstraat een zeer grote brand uitgebroken. Het vuur greep snel om zich heen en grote rookwolken trokken over het dorp. In het dak zit zo goed als zeker asbest, de politie is daarom de wijken in getrokken om bewoners erop te wijzen ramen en deuren te sluiten.

De brandweer had in een klein uur de brand onder controle. Er was toen nog sprake van lichte rook. Op dit moment wordt er gekeken of er in de wijken inderdaad asbest is gevallen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Update : Er is inderdaad asbest vrijgekomen, het opruimen gaat 2 dagen in beslag nemen.

Foto’s : Sebastiaan Barel

20180502113052.jpg

20180502113053.jpg

20180502113054.jpg

Foto’s : Remco Gerritsen

 

0 reacties

Grote brand in schuur van veehouderij Jan van Goijenstraat Hazerswoude-Dorp
Schrijver:

 

 

Hazerswoude-dorp – In een veehouderij is woensdagmorgen aan de Jan van Goijenstraat een zeer grote brand uitgebroken. Het vuur greep snel om zich heen en grote rookwolken trokken over het dorp. In het dak zit zo goed als zeker asbest, de politie is daarom de wijken in getrokken om bewoners erop te wijzen ramen en deuren te sluiten.

De brandweer had in een klein uur de brand onder controle. Er was toen nog sprake van lichte rook. Op dit moment wordt er gekeken of er in de wijken inderdaad asbest is gevallen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Update : Er is inderdaad asbest vrijgekomen, het opruimen gaat 2 dagen in beslag nemen.

Foto’s : Sebastiaan Barel

20180502113052.jpg

20180502113053.jpg

20180502113054.jpg

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!