vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Hond jaagt lammetje sloot in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Op dinsdag 1 mei wist een niet aangelijnde hond een weiland op te komen waarna deze een lammetje het water in joeg.

De meldster van dit voorval was tevens de eigenaresse van de hond. Zij wist zelf het lammetje uit het water te halen, maar had geen weet van wat verder te doen. Toegesnelde agenten zijn direct het weiland ingegaan op zoek naar het verzwakte en kletsnatte diertje. Ze vonden het al snel waarna het in een warme deken met hooi is gerold. Het lammetje is nadien overhandigd aan de boer die de verdere verzorging op zich nam. Ondanks het feit dat de hond volgens zijn baasje nooit eerder zoiets had gedaan is uitgelegd dat het incident zal worden doorgesproken met collega’s van de dierenpolitie.

Vandaag op het AD was er ook aandacht voor dit onderwerp toen werd bericht over hoe twéé honden een jonge ree dodelijk hadden verwond op Landgoed Prattenburg te Rhenen. Morgenavond om 19:30 uur besteed de Politie Rotterdam, district Rijnmond-Oost , eerder dan stond ingepland, aandacht aan dit onderwerp! Lees het en deel het!

Tekst en foto :Politie Rotterdam, district Rijnmond-Oost


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -