Pakketbezorger krijgt klappen van overvallers Van Ostadestraat Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Vijf mannen beroofden woensdagmiddag een pakketbezorger in de Van Ostadestraat in Zwijndrecht. Nadat zij het pakket uit zijn handen hadden getrokken, sloegen en stompten zij de bezorger en gooide hem op de grond. De politie doet onderzoek.

 

- Advertisement -

Even voor half vijf woensdagmiddag stapte de bezorger op de Van Ostadestraat in Zwijndrecht uit zijn bus met een pakket als hij ziet dat in de straat drie mannen staan. Opeens kwamen er nog twee mannen aanrennen die het pakket uit zijn handen rukten. De andere drie, die hem blijkbaar stonden op te wachten, mishandelden de bezorger. Ze soegen en stompten hem en gooiden hem op de grond. Vervolgens renden ze met zijn vijven weg richting de Koninginneweg.

De 24-jarige bezorger hoefde gelukkig niet behandeld te worden aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie. Dat kan via het tipformulier of via 0900-8844. Als u liever anoniem meldt kan dit via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vermiste vrouw gevonden in kist in woning Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een vermiste vrouw is zaterdagdagochtend 20 januari aangetroffen in een woning. Ze werd in slechte gezondheid...

Bewoner gewond na overval Lauwers Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een bewoner is maandagmorgen gewond geraakt toen deze werd overvallen in zijn eigen woning aan de...

Overval op tankstation Ringdijk Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een tankstation aan de Ringdijk in Zwijndrecht is maandagmorgen rond 06.20 uur overvallen. Het personeel werd...

Explosie bij woning Koninginneweg Zwijndrecht

Zwijndrecht - Rond 04.00 uur is afgelopen nacht een explosief bij de voordeur van een woning aan de...