donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Pakketbezorger weet overvallers van zich af te schudden Kettingstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bezorger van mobiele telefoons is woensdagmiddag in de Rotterdamse wijk Kralingen belaagd door drie mannen die hem wilden beroven. Ze bedreigden hem met een mes en wilden dat hij zijn auto vol telefoons open maakte. Hij wist de mannen echter af te schudden waarna zij er zonder buit vandoor gingen.

 

De 23-jarige bezorger werd rond half vijf ’s middags op de Kettingstraat opeens belaagd door drie mannen. Ze droegen een donkere jas en hun capuchon over hun hoofd. Eén van de mannen zette een mes op de borst van het slachtoffer. Deze wist zich echter van zijn belagers te ontdoen, waarna de overvallers zonder buit op de vlucht sloegen. De bezorger ging er snel vandoor. Nadat hij zichzelf in veiligheid had gebracht, alarmeerde hij de politie.

De politie is een onderzoek gestart. Mocht u informatie hebben die voor dit onderzoek van belang is, vragen wij u contact op te nemen met de politie via het tipformulier of via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -