Pakketbezorger weet overvallers van zich af te schudden Kettingstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een bezorger van mobiele telefoons is woensdagmiddag in de Rotterdamse wijk Kralingen belaagd door drie mannen die hem wilden beroven. Ze bedreigden hem met een mes en wilden dat hij zijn auto vol telefoons open maakte. Hij wist de mannen echter af te schudden waarna zij er zonder buit vandoor gingen.

 

- Advertisement -

De 23-jarige bezorger werd rond half vijf ’s middags op de Kettingstraat opeens belaagd door drie mannen. Ze droegen een donkere jas en hun capuchon over hun hoofd. Eén van de mannen zette een mes op de borst van het slachtoffer. Deze wist zich echter van zijn belagers te ontdoen, waarna de overvallers zonder buit op de vlucht sloegen. De bezorger ging er snel vandoor. Nadat hij zichzelf in veiligheid had gebracht, alarmeerde hij de politie.

De politie is een onderzoek gestart. Mocht u informatie hebben die voor dit onderzoek van belang is, vragen wij u contact op te nemen met de politie via het tipformulier of via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...