Pakketbezorger weet overvallers van zich af te schudden Kettingstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een bezorger van mobiele telefoons is woensdagmiddag in de Rotterdamse wijk Kralingen belaagd door drie mannen die hem wilden beroven. Ze bedreigden hem met een mes en wilden dat hij zijn auto vol telefoons open maakte. Hij wist de mannen echter af te schudden waarna zij er zonder buit vandoor gingen.

 

- Advertisement -

De 23-jarige bezorger werd rond half vijf ’s middags op de Kettingstraat opeens belaagd door drie mannen. Ze droegen een donkere jas en hun capuchon over hun hoofd. Eén van de mannen zette een mes op de borst van het slachtoffer. Deze wist zich echter van zijn belagers te ontdoen, waarna de overvallers zonder buit op de vlucht sloegen. De bezorger ging er snel vandoor. Nadat hij zichzelf in veiligheid had gebracht, alarmeerde hij de politie.

De politie is een onderzoek gestart. Mocht u informatie hebben die voor dit onderzoek van belang is, vragen wij u contact op te nemen met de politie via het tipformulier of via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -

Gerelateerd

Man gewond na schietpartij Berkelstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt door een schietpartij in...

Granaat tot ontploffing gebracht café De Dijk Oostzeedijk Rotterdam

Rotterdam - Bij de voordeur van café de Dijk aan de Oostzeedijk in Rotterdam is afgelopen nacht een...

Melding explosie blijkt klein vuurwerk Generaal van der Heijdenstraat Rotterdam

Rotterdam - Een portiek in de Generaal van der Heijdenstraat in Rotterdam is maandagavond licht beschadigd geraakt nadat...

Vrouw gewond na aanrijding met tram Burgemeester Oudlaan Rotterdam

Rotterdam - Een vrouw is dinsdagavond rond 18.30 uur gewond geraakt nadat zij met haar fiets onder een...