donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Getuigen gezocht van reeks auto-inbraken Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Agenten kregen vrijdag 4 mei omstreeks 4:00 uur meerdere meldingen dat bij auto’s ruiten waren ingeslagen. Gedurende de ochtend ontdekten agenten dat er bij 12 auto’s ruiten stuk waren, en werden in een aantal gevallen spullen uit de auto’s weggenomen. De politie onderzoekt de inbraken en is op zoek naar getuigen.

 

In eerste instantie kwam er een melding van de Nelson Mandelabrug en Zuidweg dat daar zeven auto’s stonden met kapot geslagen ruiten. Ook op het Bredewater bleken twee auto’s met kapotgeslagen ruiten te staan. Omstreeks 5:30 uur meldden buurtbewoners dat op het Driekant glasgerinkel was gehoord en bleek daar één autoruit ingeslagen. Samen met nog twee getroffen voertuigen in de omgeving van het Driekant, kwam daarmee het totaal aantal op twaalf auto’s te staan. De politie sluit niet uit dat er meerdere auto’s getroffen zijn. Forensisch rechercheurs namen sporen af bij meerdere getroffen auto’s. Er zijn al een aantal aangiftes gedaan van auto-inbraken. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Iets gezien of gehoord?
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de auto-inbraken in de omgeving van de Nelson Mandelabrug, het Bredewater of de Driekant. Of hebt u camera’s hangen waar de verdachte op kan staan? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. op 0800-7000.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl.

Voorkom een auto-inbraak
De politie adviseert u geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Waardevolle spullen als navigatiesystemen, laptops en autoradio’s trekken autodieven aan. Geef de dief geen gelegenheid om te stelen. Laat geen spullen achter, ook al bent u maar eventjes weg.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -