Onfortuinlijke nacht voor inbrekers bij café aan de Lusthofstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Ze hoopten op een mooie buit uit een café aan de Lusthofstraat, maar belandden in de handen van de politie. Het was een onfortuinlijke nacht voor de twee inbrekers. Helemaal omdat een van hen tussen twee muren klem kwam te zitten en moest worden bevrijd door de brandweer.

- Advertisement -

Een oplettende getuige meldde tegen half vijf dat ze bij een café aan de Lusthofstraat glasgerinkel hoorde en drie mannen zag. Toen de politie bij het café arriveerde, probeerden die drie mannen via het plafond weg te komen. En hoewel een van hen in het pand naast het café door het plafond zakte, lukte het hem toch uit handen te blijven van de agenten. Zelfs met de politiehelikopter en hondengeleiders kon hij niet worden opgespoord.

Klem
Zijn kompanen hadden minder geluk. Een kwam klem te zitten tussen een binnenmuur van het café en het pand ernaast. De brandweer moest er zelfs aan te pas komen, om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden. De derde wist via een binnentuin buiten te komen, maar werd gezien door een getuige. Met aanwijzingen van deze getuige, kon de politie hem oppakken. De twee aangehouden inbrekers zijn een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 47-jarige Rotterdammer.

Foto’s: Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...