maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Onfortuinlijke nacht voor inbrekers bij café aan de Lusthofstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Ze hoopten op een mooie buit uit een café aan de Lusthofstraat, maar belandden in de handen van de politie. Het was een onfortuinlijke nacht voor de twee inbrekers. Helemaal omdat een van hen tussen twee muren klem kwam te zitten en moest worden bevrijd door de brandweer.

Een oplettende getuige meldde tegen half vijf dat ze bij een café aan de Lusthofstraat glasgerinkel hoorde en drie mannen zag. Toen de politie bij het café arriveerde, probeerden die drie mannen via het plafond weg te komen. En hoewel een van hen in het pand naast het café door het plafond zakte, lukte het hem toch uit handen te blijven van de agenten. Zelfs met de politiehelikopter en hondengeleiders kon hij niet worden opgespoord.

Klem
Zijn kompanen hadden minder geluk. Een kwam klem te zitten tussen een binnenmuur van het café en het pand ernaast. De brandweer moest er zelfs aan te pas komen, om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden. De derde wist via een binnentuin buiten te komen, maar werd gezien door een getuige. Met aanwijzingen van deze getuige, kon de politie hem oppakken. De twee aangehouden inbrekers zijn een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 47-jarige Rotterdammer.

Foto’s: Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -