Onfortuinlijke nacht voor inbrekers bij café aan de Lusthofstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Ze hoopten op een mooie buit uit een café aan de Lusthofstraat, maar belandden in de handen van de politie. Het was een onfortuinlijke nacht voor de twee inbrekers. Helemaal omdat een van hen tussen twee muren klem kwam te zitten en moest worden bevrijd door de brandweer.

- Advertisement -

Een oplettende getuige meldde tegen half vijf dat ze bij een café aan de Lusthofstraat glasgerinkel hoorde en drie mannen zag. Toen de politie bij het café arriveerde, probeerden die drie mannen via het plafond weg te komen. En hoewel een van hen in het pand naast het café door het plafond zakte, lukte het hem toch uit handen te blijven van de agenten. Zelfs met de politiehelikopter en hondengeleiders kon hij niet worden opgespoord.

Klem
Zijn kompanen hadden minder geluk. Een kwam klem te zitten tussen een binnenmuur van het café en het pand ernaast. De brandweer moest er zelfs aan te pas komen, om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden. De derde wist via een binnentuin buiten te komen, maar werd gezien door een getuige. Met aanwijzingen van deze getuige, kon de politie hem oppakken. De twee aangehouden inbrekers zijn een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 47-jarige Rotterdammer.

Foto’s: Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...

Grootschalige Hulpdiensten Oefening in Middelharnis: Voorbereid op het Ergste!

Middelharnis - In een leegstaand schoolgebouw aan de Schoolstraat in Middelharnis hebben de afgelopen dagen hulpdiensten een grootschalige...

Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Ridderkerk - In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze...

Veel schade na uitslaande brand Spavoorde Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagavond 17 mei rond 18.48 uur is er een uitslaande brand uitgebroken in een slaapkamer van...