Dagopbrengst weggenomen bij overval Gordelweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man had zondagavond het lef om op de Gordelweg een Rotterdamse van achteren vast te pakken en haar te beroven van de dagopbrengst van een restaurant. Het slachtoffer raakte lichtgewond, maar is bovenal voor het leven getekend door de impact van de overval. De politie onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

 

- Advertisement -

Het slachtoffer was net uit de tram gestapt en liep over de Gordelweg toen zij door man werd vastgepakt. De man pakte haar zo stevig vast, dat ze viel en even buiten bewustzijn raakte. Toen ze wakker werd, bleek haar tas weg. Met daarin persoonlijke spullen, maar ook de dagopbrengst van een restaurant. De 46-jarige vrouw hield blauwe plekken en striemen over aan de overval.

Of er meerdere overvallers betrokken waren, is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak en informatie van getuigen kan van groot belang zijn! Heeft u zondagavond rond half twaalf iets opvallends gezien op de Gordelweg, of in de omgeving? Heeft u de verdachte en/of een handlanger zien vluchten en weet u welke route er is afgelegd? Bel het regionaal overvallenteam via 0900-8844 of geef uw tips anoniem door via MMA 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Man met steekwonden aangetroffen op straat Erasmusstraat Rotterdam

Rotterdam - Omstanders hebben aan het begin van de nacht een gewonde man op straat aangetroffen. Het slachtoffer...

Twee mannen overvallen telefoonwinkel Benthuizerstraat Rotterdam

Rotterdam - Twee mannen hebben zaterdagmiddag een telefoonwinkel op de Benthuizerstraat in Rotterdam overvallen. De mannen van vermoedelijk...

Politie onderzoekt melding schietpartij Gerard Scholtenstraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vrijdagavond een melding ontvangen van een mogelijke schietpartij op de Gerard Scholtenstraat met...

Portiek beschadigd na vermoedelijke explosie Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Een bewoonster van een woning in een portiekflat aan de Woelwijkstraat in Rotterdam ontdekte vanmorgen dat...