Politie zoekt getuigen schietincident Peperstraat Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – De districtsrecherche van bureau Delft is op zoek naar getuigen van een schietincident dinsdag 8 mei in de Peperstraat.

Omstreeks 04:00 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er geschoten zou worden op de Peperstraat. De gewaarschuwde agenten troffen hulzen op straat aan. Verder zagen zij inslagen bij twee winkels in deze straat. De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek. Het team Forensische Opsporing verrichtte ter plaatse een uitgebreid sporen onderzoek. Getuigen verklaarden dat zij een persoon zagen met een vuurwapen die even later instapte in een voertuig en wegreed in de richting van de Koornmarkt. Voor zover nu bekend is zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Iets gezien?
De districtsrecherche van bureau Delft onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u vannacht omstreeks 04:00 uur iets gezien in de Peperstraat in Delft die met dit schietincident te maken kan hebben. Heeft u wellicht een persoon gezien die met een vuurwapen schoten loste in de Peperstraat of die kort daarop in een voertuig wegreed in de richting van de Koornmarkt. Al uw informatie zou voor het onderzoek van belang kunnen zijn. De districtsrecherche Delft is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ouders bevallen van dochtertje Bente op afrit A13 bij Delft

Wanneer je later gevraagd wordt waar je kind is geboren, dan hebben de ouders van  een kersverse dochter...

Gewonde na auto te water Wateringseweg Delft

Delft - Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Wateringseweg in Delft. De...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Hond overleden na brand in woning Uilensingel Delft

Delft - In een woning aan de Uilensingel in Delft is zaterdagmorgen brand uitgebroken. Vier bewoners van het...