donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Politie zoekt getuigen schietincident Peperstraat Delft

- advertentie -

Delft – De districtsrecherche van bureau Delft is op zoek naar getuigen van een schietincident dinsdag 8 mei in de Peperstraat.

Omstreeks 04:00 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er geschoten zou worden op de Peperstraat. De gewaarschuwde agenten troffen hulzen op straat aan. Verder zagen zij inslagen bij twee winkels in deze straat. De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek. Het team Forensische Opsporing verrichtte ter plaatse een uitgebreid sporen onderzoek. Getuigen verklaarden dat zij een persoon zagen met een vuurwapen die even later instapte in een voertuig en wegreed in de richting van de Koornmarkt. Voor zover nu bekend is zijn er geen gewonden gevallen.

Iets gezien?
De districtsrecherche van bureau Delft onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u vannacht omstreeks 04:00 uur iets gezien in de Peperstraat in Delft die met dit schietincident te maken kan hebben. Heeft u wellicht een persoon gezien die met een vuurwapen schoten loste in de Peperstraat of die kort daarop in een voertuig wegreed in de richting van de Koornmarkt. Al uw informatie zou voor het onderzoek van belang kunnen zijn. De districtsrecherche Delft is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -