zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Slachtoffer (83) overleden na ernstig verkeersongeval N219 Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Het 83-jarige slachtoffer van het ernstige verkeersongeval op maandag 7 mei is dinsdag aan zijn verwondingen overleden. De Rotterdammer werd op zijn fiets op de Abram van Rijckevorselweg / N219 aangereden door een auto. Hij raakte daardoor zeer ernstig gewond.

Het slachtoffer is nog met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks de medische inspanningen is het slachtoffer alsnog overleden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De uitkomst hiervan is nog onbekend.

Zie ook : Fietser ernstig gewond na aanrijding auto Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -