Politie zoekt overvallers Putselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een bewoner van de Putselaan raakte donderdagavond gewond bij een overval in zijn woning. Twee mannen kwamen op een brutale en hardhandige manier binnen, en namen persoonlijke spullen mee. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.

 

- Advertisement -

Twee overvallers vonden het donderdagavond nodig om een bewoner van de Putselaan flink toe te takelen en zijn huis leeg te roven. Het duo belde rond 22.15 uur aan en het slachtoffer werd, nadat hij de deur had open gedaan, hardhandig beetgepakt en naar binnen geduwd. Binnen kreeg hij flinke klappen in zijn gezicht. De daders doorzochten zijn huis en namen verschillende persoonlijke spullen mee. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en behandeld aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en bekijkt o.a. camerabeelden.

Signalement daders
De politie kan informatie van getuigen goed gebruiken? Wie heeft iets van de daders gezien? Het gaat om twee getinte mannen van rond de 22-25 jaar. Ze droegen beiden zwarte kleding, maar een van hen was gekleed in een geel T-shirt. De ander had een flink postuur en droeg een zonnebril. Alle informatie is welkom! Heeft u iets gezien of gehoord of beschikt u over camerabeelden van die nacht waar de politie wat aan heeft? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...