Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval Claudius Prinsenlaan Breda

woensdag 23 mei 2018 10:28

BREDA – Een 32-jarige man uit Breda is woensdagmorgen om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde omstreeks 04.15 uur op de Claudius Prinsenlaan. De bestuurder een 29-jarige man uit Breda reed door een nog onbekende oorzaak tegen een boom. De 32-jarige man zat in de auto als bijrijder.

De 29-jarige bestuurder is met zwaarletsel waaronder botbreuken naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de weg afgesloten voor onderzoek.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval Claudius Prinsenlaan Breda
Schrijver:

 

 

BREDA – Een 32-jarige man uit Breda is woensdagmorgen om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde omstreeks 04.15 uur op de Claudius Prinsenlaan. De bestuurder een 29-jarige man uit Breda reed door een nog onbekende oorzaak tegen een boom. De 32-jarige man zat in de auto als bijrijder.

De 29-jarige bestuurder is met zwaarletsel waaronder botbreuken naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de weg afgesloten voor onderzoek.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!