Grote brand verwoest champignonkwekerij in Gemert

woensdag 23 mei 2018 11:14

In Gemert is woensdagmorgen een champginonkwekerij grotendeels verwoest door een forse brand. Bij de brand ging de volledige productiehal van het bedrijf verloren. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. Vanwege de rook is de N272 volledig afgesloten voor het verkeer. Omstreeks half tien was er nog sprake van veel rook.

Om de brand te kunnen blussen kreeg de brandweer hulp van diverse korpsen uit de omgeving.  Voor de productiehal werd al snel besloten om deze gecontroleerd te laten uitbranden. Het lijkt erop dat de onder andere kantoren bespaard zijn gebleven. Hoe de brand is ontstaan is niet  bekend. De politie en de brandweer zullen een onderzoek starten als de brand is geblust. Het blussen gaat nog zeker uren duren.

Video : Embed Stream Omroep Brabant

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand verwoest champignonkwekerij in Gemert
Schrijver:

 

 

In Gemert is woensdagmorgen een champginonkwekerij grotendeels verwoest door een forse brand. Bij de brand ging de volledige productiehal van het bedrijf verloren. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. Vanwege de rook is de N272 volledig afgesloten voor het verkeer. Omstreeks half tien was er nog sprake van veel rook.

Om de brand te kunnen blussen kreeg de brandweer hulp van diverse korpsen uit de omgeving.  Voor de productiehal werd al snel besloten om deze gecontroleerd te laten uitbranden. Het lijkt erop dat de onder andere kantoren bespaard zijn gebleven. Hoe de brand is ontstaan is niet  bekend. De politie en de brandweer zullen een onderzoek starten als de brand is geblust. Het blussen gaat nog zeker uren duren.

Video : Embed Stream Omroep Brabant

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!