zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Man bruut overvallen in portiek van woning Claes de Vrieselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige overval aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam. Een man werd in de nacht van maandag op dinsdag overvallen en kreeg daarbij forse klappen te verduren. 

Het slachtoffer verklaart dat hij rond half twee die nacht de deur van een afgesloten portiek opent en de trap naar zijn woning oploopt, als er een onbekende man op hem afkomt en hem probeert vast te pakken. Dan komt er nog een overvaller, die heeft een vuurwapen bij zich. Samen met zijn kompaan verkoopt hij het slachtoffer een aantal flinke klappen. Ze pakken zijn tas en vluchtten uit het portiek. Vanaf zijn balkon ziet het slachtoffer dat er in totaal drie mannen wegrennen.

Informatie

De politie stelt direct een onderzoek in. Dat heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem contact op via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M.: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Dader 1 is  donker getint, heeft een lang, slank postuur en droeg een donkere trainingsbroek een jas met een capuchon over zijn hoofd. Ook dader 2 is donker getint, heeft een fors postuur en had een bivakmuts op.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -