vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Mannen de klos bij aantreffen kilo hennep en 10.000 euro aan contanten in Rotterdam-Centrum

- advertentie -

Vier inzittenden waren dinsdagavond flink de klos op de Boompjes in Rotterdam-Centrum. Agenten wilden de auto controleren vanwege opvallend gedrag. De bestuurder gaf hier gehoor aan en zette zijn auto aan de kant.  Zodra de agenten de deur openden kwam de hennepgeur hen al tegemoet. De vier werden vervolgens uit de auto gehaald en aangehouden.

Bij het doorzoeken van de auto werd er ruim een kilo hennep gevonden en zeker 10.000 euro aan contanten. Het geld, de drugs en de auto werden direct in beslag genomen. De vier inzittenden, drie mannen van 26, 31 en 40 jaar met onbekende woonplaats en een 30-jarige Rotterdammer zitten vast en zullen zich moeten verantwoorden tegenover de officier van justitie.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -