zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Politie zoekt belager op fiets met kinderzitje Park Euromast Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 18-jarige Duitse toeriste is dinsdagavond 23 mei in Het Park bij de Euromast in Rotterdam-West belaagd door een man. Hij was met haar meegelopen vanaf het Natuurhistorisch Museum aan de Westzeedijk. De vrouw wist uiteindelijk de aandacht te trekken van voorbijgangers, waarna de dader vluchtte op een fiets met kinderzitje. Het onderzoek leidde nog niet tot een aanhouding. Wij zijn daarom op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal.

De zeer donker getinte man, met gemillimeterd zwart haar, zwarte kleding met daaronder een rood t-shirt, sprak het meisje in het Engels aan toen zij tussen 22.00 en 22.30 uur op het bankje bij het museum zat. Zij zat daar niet op te wachten en wilde terugkeren naar haar slaapplek. Ondanks haar afwijzende houding, liep hij met de fiets aan de hand met haar mee. Eenmaal aangekomen bij het park belaagde hij haar. Toen de Duitse het op een gillen zette, schoot een naburig stel haar te hulp. De dader koos eieren voor zijn geld en ging er op de fiets vandoor. De voorbijgangers ontfermden zich over het meisje en waarschuwden de politie. Er werd direct een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar de dader werd niet meer gevonden.

Kinderzitje
Het onderzoek loopt door, camerabeelden uit de omgeving worden opgevraagd, maar we horen het graag als er mensen zijn die dinsdagavond iets is opgevallen, of nog niet zijn benaderd zijn en beeldmateriaal hebben waarop mogelijk iets te zien is. We zijn op zoek naar een donkere man van ongeveer 1.75m, een slank, gespierd uiterlijk, die zich dinsdagavond met een fiets met kinderzitje ophield in de omgeving van Het Natuurhistorisch museum, de Westzeedijk en Het Park bij de Euromast.

Beeldmateriaal
Heeft u informatie die van waarde kan zijn voor het onderzoek? Bel 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Eventueel beeldmateriaal kan ook via dat formulier geüpload worden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -