zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Tip leidt naar drugs en 10.000 euro Rhijnspoor Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een anonieme tip leidde woensdag 23 mei aan het Rhijnspoor in Capelle aan den IJssel tot de aanhouding van een vrouw en een man op verdenking van drugshandel. Agenten zagen een vermoedelijke deal en kwamen direct in actie. Het betreft een 27-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel en een 42-jarige man uit Rotterdam.

 

Bij de aanhouding werden zakjes cocaine gevonden en een geldbedrag. Daarop werd besloten ook de woning van de vrouw te doorzoeken. Daar werd een grote hoeveelheid envelopjes cocaine gevonden, en een geldbedrag van 10.000 euro. Dit is, samen met de auto van de vrouw, in beslag genomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -