zondag, september 26, 2021
17.8 C
Rotterdam
zondag 26 september 2021

Vier aanhoudingen na kogelregen Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam – Donderdagmiddag hielden agenten vier mannen aan kort na een schietincident op de hoek van de Strevelsweg met de Jagerslaan . Een 35-jarige man raakte gewond en ligt nog in het ziekenhuis. Hij is nog niet aanspreekbaar en zijn toestand is onbekend. Drie verdachten zijn inmiddels heengezonden. Een 27-jarige man zit nog vast.

 

Donderdagmiddag rond 17:00 uur meldden getuigen dat er werd geschoten op de Strevelsweg. Politieagenten waren snel op de locatie en troffen een gewonde man aan die tegen de gevel aanzat. De ambulance nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis. Meerdere auto’s bleken kogelgaten te hebben. Na een onderzoek zetten agenten een auto met ingeslagen ramen en kogelgaten langs de kant met daarin twee mogelijke verdachten. Dit bleek echter de auto met inzittenden waarop was geschoten en waarin tevens de gewonde man had gezeten.

Schutter gevlucht
De vermoedelijke schutter is bij een medeverdachte achterop de fiets gesprongen. De bestuurder van de fiets kon al snel worden aangehouden, maar de vermoedelijke schutter wist te ontkomen. De politie is op zoek naar hem. De fietser, een 27-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, zit nog vast.

Dringend beroep aan getuigen
De politie is een onderzoek gestart en kijkt de camerabeelden uit. De politie doet een dringend beroep op getuigen die ons willen helpen om dit heftige schietincident op klaarlichte dag, op te lossen. Geweld, en zeker vuurwapengeweld in deze vorm, vinden we onacceptabel. Helemaal als het op straat in een woonwijk plaatsvindt. We zetten alles op alles om dergelijk excessief geweld de kop in te drukken.

Alle informatie over het schietincident van donderdagmiddag is welkom. Heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

Related Articles

Automobilist veroorzaakt ongeluk, lachgas vermoedelijke oorzaak Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist heeft zondagavond op de Laan van Avant-garde in Rotterdam-Nesselande een éénzijdig...

Politie stuit per toeval op Red Bull-bolides van Max Verstappen

0
Agenten van Team Verkeer Den Haag stuitten vannacht bij toeval op wel heel bijzondere voertuigen....

Vrouw raakt met auto te water Baljuwlaan Spijkenisse

0
Spijkenisse - Een vrouw is zondagochtend met haar auto in de sloot terechtgekomen. Het ongeluk...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Woonstad maakt Tarwewijk duurder

Woonstad maakt Tarwewijk duurder [...]

Filmopnamen In Narcissenstraat; Lange Hilleweg even dicht

Filmopnamen In Narcissenstraat; Lange Hilleweg even dicht [...]

Aandacht voor Rotterdam Cycling on Tour

Aandacht voor Rotterdam Cycling on Tour [...]

Oude terrein TOGR volledig overwoekerd

Oude terrein TOGR volledig overwoekerd [...]

Nederland op 2 miljoen positieve tests; Rotterdam op 98.141

Nederland op 2 miljoen positieve tests; Rotterdam op 98.141 [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg