vrijdag, mei 14, 2021
9.5 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021

Vier aanhoudingen na kogelregen Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam – Donderdagmiddag hielden agenten vier mannen aan kort na een schietincident op de hoek van de Strevelsweg met de Jagerslaan . Een 35-jarige man raakte gewond en ligt nog in het ziekenhuis. Hij is nog niet aanspreekbaar en zijn toestand is onbekend. Drie verdachten zijn inmiddels heengezonden. Een 27-jarige man zit nog vast.

 

Donderdagmiddag rond 17:00 uur meldden getuigen dat er werd geschoten op de Strevelsweg. Politieagenten waren snel op de locatie en troffen een gewonde man aan die tegen de gevel aanzat. De ambulance nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis. Meerdere auto’s bleken kogelgaten te hebben. Na een onderzoek zetten agenten een auto met ingeslagen ramen en kogelgaten langs de kant met daarin twee mogelijke verdachten. Dit bleek echter de auto met inzittenden waarop was geschoten en waarin tevens de gewonde man had gezeten.

Schutter gevlucht
De vermoedelijke schutter is bij een medeverdachte achterop de fiets gesprongen. De bestuurder van de fiets kon al snel worden aangehouden, maar de vermoedelijke schutter wist te ontkomen. De politie is op zoek naar hem. De fietser, een 27-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, zit nog vast.

Dringend beroep aan getuigen
De politie is een onderzoek gestart en kijkt de camerabeelden uit. De politie doet een dringend beroep op getuigen die ons willen helpen om dit heftige schietincident op klaarlichte dag, op te lossen. Geweld, en zeker vuurwapengeweld in deze vorm, vinden we onacceptabel. Helemaal als het op straat in een woonwijk plaatsvindt. We zetten alles op alles om dergelijk excessief geweld de kop in te drukken.

Alle informatie over het schietincident van donderdagmiddag is welkom. Heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

Related Articles

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

0
Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De...

Auto net niet te water Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

0
Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak van de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay [...]

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's [...]

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage [...]

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door [...]

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg