zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie houdt verdachte van steekincident en beroving aan Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie heeft zaterdag 26 mei om 09.40 uur een 31-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van het plegen van een steekincident en een beroving met geweld.

De man werd aangehouden na een melding van een beroving op de Doubletstraat waarbij een 30-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, gewond is geraakt. Gealarmeerde agenten zagen de verdachte op de Stille Veerkade lopen en wilden hem aanhouden waarbij een schot gelost. De verdachte werd niet geraakt. Hij werd hierna aangehouden.

Na zijn aanhouding bleek al snel dat de man ook de verdachte is van het steekincident in een woning aan de Prins Hendrikstraat deze ochtend. Om 06.20 uur werd een conflict in een woning gemeld waarbij een 44-jarige man uit Tilburg werd gestoken. Hij moest naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De recherche doet verder onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -