zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Update: Vechtpartij Dordrecht eindigt in steekpartij, politie houdt zeven verdachten aan

- advertentie -

Dordrecht – Een vechtpartij is zaterdagavond geëindigd in een steekpartij. Een 22-jarige man raakte hierbij gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident gebeurde in de Bosboom Toussaintstraat net voor 19.00 uur. De politie heeft kort na de steekpartij zeven verdachten aangehouden onder wie de verdachte die gestoken heeft. Vijf zitten er nog vast.

 

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, daarom is de politie in de straat begonnen met een groot onderzoek. Duidelijk is in ieder geval dat er een vechtpartij was tussen een tiental personen op straat, die ontstond na een woordenwisseling. Hierbij werd het slachtoffer gestoken. De aanleiding van de ruzie en het incident is nog  onduidelijk. Van de zeven verdachten zitten er nog vijf vast. Twee jongens van 14 en 15, twee meisjes van 13 en 17 en een vrouw van 41 jaar. Twee jongens, van 10 en 11 jaar, zijn heengezonden.  In de nacht van zaterdag op zondag zijn er bij een woning in dezelfde straat ruiten ingegooid. Of dit te maken heeft met het incident, onderzoekt de politie.  Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken, geef dat dan door via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier. Of als u liever anoniem blijft, dan graag via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -