Snackbarmedewerkster voor de derde keer overvallen; morgen in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bureau Rijnmond, het Regionaal Opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en Politie, toont deze week onder andere beelden van een overvaller van een snackbar aan de Imkerstraat in Rotterdam.

Overval
Op donderdag 3 mei, om ongeveer 13:20 uur, kwam een jongeman met donkere kleding en gezichtsbedekking de snackbar binnen en toonde de medewerkster een mes. Hij vroeg om geld, dat zij hem gaf. Daarna ging hij er vandoor. Er zijn goede beelden van de verdachte.

- Advertisement -

Woningoverval
In ‘Bureau Rijnmond’ is al eerder aandacht geweest voor een overval aan de Coolsestraat waarbij een 73-jarige dame gewond raakte. Toen konden er nog geen beelden worden getoond, maar nu wel. De verdachten staan duidelijk op beeld .

Mishandeling
Minder goede beelden van een man die op 30 december een andere man mishandelde op de Coolsingel. De politie hoopt toch op herkenning van de verdachte.

Babbeltruc
Op dinsdag 06 februari, rond 15:00 uur deed een oudere man zijn boodschappen bij een vestiging van de Jumbo aan het Samuel Esmeijerplein in Rotterdam. Toen hij aan het afrekenen was waren er twee vrouwen bij hem in de buurt. En die stonden daar niet om te helpen inpakken.

Kijk naar ‘Bureau Rijnmond’ en help de politie zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...