zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Snackbarmedewerkster voor de derde keer overvallen; morgen in ‘Bureau Rijnmond’

- advertentie -

Rotterdam – Bureau Rijnmond, het Regionaal Opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en Politie, toont deze week onder andere beelden van een overvaller van een snackbar aan de Imkerstraat in Rotterdam.

Overval
Op donderdag 3 mei, om ongeveer 13:20 uur, kwam een jongeman met donkere kleding en gezichtsbedekking de snackbar binnen en toonde de medewerkster een mes. Hij vroeg om geld, dat zij hem gaf. Daarna ging hij er vandoor. Er zijn goede beelden van de verdachte.

Woningoverval
In ‘Bureau Rijnmond’ is al eerder aandacht geweest voor een overval aan de Coolsestraat waarbij een 73-jarige dame gewond raakte. Toen konden er nog geen beelden worden getoond, maar nu wel. De verdachten staan duidelijk op beeld .

Mishandeling
Minder goede beelden van een man die op 30 december een andere man mishandelde op de Coolsingel. De politie hoopt toch op herkenning van de verdachte.

Babbeltruc
Op dinsdag 06 februari, rond 15:00 uur deed een oudere man zijn boodschappen bij een vestiging van de Jumbo aan het Samuel Esmeijerplein in Rotterdam. Toen hij aan het afrekenen was waren er twee vrouwen bij hem in de buurt. En die stonden daar niet om te helpen inpakken.

Kijk naar ‘Bureau Rijnmond’ en help de politie zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -