zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Dode na crash met sportvliegtuigje in Bosschenhoofd

- advertentie -

BOSSCHENHOOFD – Vlakbij vliegveld Seppe is langs de A58 een sportvliegtuigje neergestort. Na de crash vloog het toestel direct in brand, de piloot is overleden. naast de piloot zou er niemand anders in het vliegtuigje hebben gezeten.

Vanaf de snelweg waren er flinke rookwolken te zien. De hulpverleners konden niets meer doen voor de piloot. De crash vond rond elf uur vanmorgen plaats. Er was sprake van regen en onweer, het is niet bekend of de crash hiermee te maken heeft. De A58 is deels richting Roosendaal afgesloten.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -