dinsdag, mei 24, 2022
14.5 C
Rotterdam
dinsdag 24 mei 2022

Politie rukt massaal uit voor vuurwapenmelding Zevenkampse ring Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is donderdagavond groots uitgerukt naar de Zevenkampse Ring. Er was een melding binnengekomen van een mogelijk vuurwapen die iemand bij zich zou dragen. Agenten gingen ter plekke en kamden de omgeving uit.

Ook Team Paraatheid was al snel ter plaatse. Na onderzoek kon er echter nergens een vuurwapen worden aangetroffen. De politie heeft daarop de buurt weer vrijgegeven. De melding wordt serieus opgepakt omdat een nabijgelegen snackbar al vijf keer is overvallen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -