Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De stapavond van een Rotterdams stelletje eindigde afgelopen nacht in de cel. De twee misdroegen zich in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein, waar de toiletjuffrouw en een portier het moest ontgelden. Eenmaal op straat waren agenten het mikpunt van scheldpartijen en geweld. Het duo zit vast.

Het stel was in de nacht van donderdag op vrijdag op stap in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein. De 25-jarige vrouw kreeg ruzie met de toiletjuffrouw. Een portier zag het gebeuren en sprak haar daar op aan. De dronken vrouw was daar niet voor in en gaf de portier klappen in zijn gezicht en schopte ze hem. Haar 27-jarige vriend bemoeide zich er ook mee. Volgens getuigen gooide hij met een stoel en pakte hij de portier in een nekklem. Een bezoeker greep toen in. Het stel werd vervolgens naar buiten begeleid, maar bleef verbaal en fysiek agressief in de richting van de portier.

- Advertisement -

Arrestatie
Om het duo aan te houden voor het geweld, werd de politie gewaarschuwd. Agenten zetten de man tegen de bus om hem te boeien, maar zijn vriendin probeerde de aanhouding te voorkomen. Zij kreeg een duw van één van de agenten en viel op de grond zoals ook te zien is op filmpjes die op het internet circuleren. Toen de politie haar daarna wilde arresteren, richtte de vrouw haar woede op een andere agent. Termen als k#nkerflikker galmden over het Stadhuisplein. De vrouw ging in de aanval en sloeg een agent in zijn gezicht. De agent gebruikte daarna geweld om de Rotterdamse onder controle te krijgen en haar aan te houden. Hij heeft dat volgens de procedure gemeld en dat wordt bekeken. De portier deed aangifte tegen de twee en ze zitten nog vast.

Video: https://www.dumpert.nl/mediabase/7443549/6bd88998/gelijke_monniken,_gelijke_klappen.html

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Man (33) gewond na steekpartij in supermarkt, fietsendief gaat ervandoor met politiefiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 33-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergestoken en...

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...