zaterdag, september 25, 2021
16 C
Rotterdam
zaterdag 25 september 2021

Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein Rotterdam

Rotterdam – De stapavond van een Rotterdams stelletje eindigde afgelopen nacht in de cel. De twee misdroegen zich in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein, waar de toiletjuffrouw en een portier het moest ontgelden. Eenmaal op straat waren agenten het mikpunt van scheldpartijen en geweld. Het duo zit vast.

Het stel was in de nacht van donderdag op vrijdag op stap in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein. De 25-jarige vrouw kreeg ruzie met de toiletjuffrouw. Een portier zag het gebeuren en sprak haar daar op aan. De dronken vrouw was daar niet voor in en gaf de portier klappen in zijn gezicht en schopte ze hem. Haar 27-jarige vriend bemoeide zich er ook mee. Volgens getuigen gooide hij met een stoel en pakte hij de portier in een nekklem. Een bezoeker greep toen in. Het stel werd vervolgens naar buiten begeleid, maar bleef verbaal en fysiek agressief in de richting van de portier.

Arrestatie
Om het duo aan te houden voor het geweld, werd de politie gewaarschuwd. Agenten zetten de man tegen de bus om hem te boeien, maar zijn vriendin probeerde de aanhouding te voorkomen. Zij kreeg een duw van één van de agenten en viel op de grond zoals ook te zien is op filmpjes die op het internet circuleren. Toen de politie haar daarna wilde arresteren, richtte de vrouw haar woede op een andere agent. Termen als k#nkerflikker galmden over het Stadhuisplein. De vrouw ging in de aanval en sloeg een agent in zijn gezicht. De agent gebruikte daarna geweld om de Rotterdamse onder controle te krijgen en haar aan te houden. Hij heeft dat volgens de procedure gemeld en dat wordt bekeken. De portier deed aangifte tegen de twee en ze zitten nog vast.

Video: https://www.dumpert.nl/mediabase/7443549/6bd88998/gelijke_monniken,_gelijke_klappen.html

Related Articles

Meerdere schoten gelost uit auto’s Oostdijk Rotterdam

0
Rotterdam - Een buurtbewoner van de Oostdijk in Rotterdam - Beverwaard is zich vanmorgen rond...

Forse file op A20 bij Rotterdam richting Vlaardingen

0
Rotterdam - Vrijdagmiddag 24 september hebben diverse ongevallen op de A20 gezorgd voor een forse...

Politie schiet man in been Maasboulevard Vlaardingen

0
Vlaardingen - De politie heeft op de Maasboulevard in Vlaardingen een gericht schot op het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Alleen coronatoegangsbewijs op Coolsingel bij marathon

Alleen coronatoegangsbewijs op Coolsingel bij marathon [...]

Roparunradio volgt de 30e Roparun op de voet

Roparunradio volgt de 30e Roparun op de voet [...]

Nieuw gebouw van Zuider Gymnasium krijgt meer gestalte

Nieuw gebouw van Zuider Gymnasium krijgt meer gestalte [...]

IC-personeel van Erasmus MC ligt overhoop met Gommers

IC-personeel van Erasmus MC ligt overhoop met Gommers [...]

Natuurlijk Stads aan de Charloisse Lagedijk

Natuurlijk Stads aan de Charloisse Lagedijk [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,064VolgersVolg