zaterdag, mei 15, 2021
9.4 C
Rotterdam
zaterdag 15 mei 2021

Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein Rotterdam

Rotterdam – De stapavond van een Rotterdams stelletje eindigde afgelopen nacht in de cel. De twee misdroegen zich in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein, waar de toiletjuffrouw en een portier het moest ontgelden. Eenmaal op straat waren agenten het mikpunt van scheldpartijen en geweld. Het duo zit vast.

Het stel was in de nacht van donderdag op vrijdag op stap in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein. De 25-jarige vrouw kreeg ruzie met de toiletjuffrouw. Een portier zag het gebeuren en sprak haar daar op aan. De dronken vrouw was daar niet voor in en gaf de portier klappen in zijn gezicht en schopte ze hem. Haar 27-jarige vriend bemoeide zich er ook mee. Volgens getuigen gooide hij met een stoel en pakte hij de portier in een nekklem. Een bezoeker greep toen in. Het stel werd vervolgens naar buiten begeleid, maar bleef verbaal en fysiek agressief in de richting van de portier.

Arrestatie
Om het duo aan te houden voor het geweld, werd de politie gewaarschuwd. Agenten zetten de man tegen de bus om hem te boeien, maar zijn vriendin probeerde de aanhouding te voorkomen. Zij kreeg een duw van één van de agenten en viel op de grond zoals ook te zien is op filmpjes die op het internet circuleren. Toen de politie haar daarna wilde arresteren, richtte de vrouw haar woede op een andere agent. Termen als k#nkerflikker galmden over het Stadhuisplein. De vrouw ging in de aanval en sloeg een agent in zijn gezicht. De agent gebruikte daarna geweld om de Rotterdamse onder controle te krijgen en haar aan te houden. Hij heeft dat volgens de procedure gemeld en dat wordt bekeken. De portier deed aangifte tegen de twee en ze zitten nog vast.

Video: https://www.dumpert.nl/mediabase/7443549/6bd88998/gelijke_monniken,_gelijke_klappen.html

Related Articles

Veel schade na brand in woning aan Speldenmakerssteeg in Gouda

0
Gouda - Vrijdagavond 15 mei is er even voor half twaalf brand ontstaan in een...

Meerdere woningen onderzocht na ‘vreemde geur’ aan Bourgondischelaan in Bodegraven

0
Bodegraven - Vrijdagavond 14 mei werd de brandweer rond kwart over acht in verband met...

Kleine sinkholes ontstaan in Rotterdam Ommoord

0
Rotterdam - Vrijdagochtend 14 mei zijn er meerdere sinkholes ontstaan bij de Kraaiheide in Rotterdam. De...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ook voorplein van Ahoy verandert in Songfestival-sferen

Ook voorplein van Ahoy verandert in Songfestival-sferen [...]

Presentatoren Songfestival gekleed in Nederlandse creaties

Presentatoren Songfestival gekleed in Nederlandse creaties [...]

Pauluskerk-illegalen poepen en piesen er vrij op los

Pauluskerk-illegalen poepen en piesen er vrij op los [...]

Beverwaard wil méér camera's

Beverwaard wil méér camera's [...]

Rotterdam krijgt vijf miljoen voor aanpak havencriminaliteit

Rotterdam krijgt vijf miljoen voor aanpak havencriminaliteit [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg