Grote hoeveelheid asbest vrijgekomen door brand in tuinbouwschuur Kleihoogt Berkel en Rodenrijs
via

 

 

Berkel en Rodenrijs – Bij een grote brand in een tuinbouwschuur aan het Kleihoogt is een grote hoeveelheid asbest vrijgekomen. De brandweer werd omstreeks 19.10 uur gebeld dat er sprake was van een brand. Eenmaal onderweg stroomden de belletjes binnen en werd er al snel opgeschaald naar grote brand.

Korte tijd was er sprake van een forse rookontwikkeling, nadat de brand eenmaal werd geblust was deze vrij snel onder controle en nam de rookontwikkeling af. Op dit moment wordt er geinventariseerd of er in de omgeving asbest in neergedaald. De omgeving is afgezet en het brandweer personeel blust nog na.

 

Grote hoeveelheid asbest vrijgekomen door brand in tuinbouwschuur Kleihoogt Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Bij een grote brand in een tuinbouwschuur aan het Kleihoogt is een grote hoeveelheid asbest vrijgekomen. De brandweer werd omstreeks 19.10 uur gebeld dat er sprake was van een brand. Eenmaal onderweg stroomden de belletjes binnen en werd er al snel opgeschaald naar grote brand.

Korte tijd was er sprake van een forse rookontwikkeling, nadat de brand eenmaal werd geblust was deze vrij snel onder controle en nam de rookontwikkeling af. Op dit moment wordt er geinventariseerd of er in de omgeving asbest in neergedaald. De omgeving is afgezet en het brandweer personeel blust nog na.

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!