zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Grote hoeveelheid asbest vrijgekomen door brand in tuinbouwschuur Kleihoogt Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Bij een grote brand in een tuinbouwschuur aan het Kleihoogt is een grote hoeveelheid asbest vrijgekomen. De brandweer werd omstreeks 19.10 uur gebeld dat er sprake was van een brand. Eenmaal onderweg stroomden de belletjes binnen en werd er al snel opgeschaald naar grote brand.

Korte tijd was er sprake van een forse rookontwikkeling, nadat de brand eenmaal werd geblust was deze vrij snel onder controle en nam de rookontwikkeling af. Op dit moment wordt er geinventariseerd of er in de omgeving asbest in neergedaald. De omgeving is afgezet en het brandweer personeel blust nog na.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -