vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Zwaargewonde man aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is zaterdagmorgen rond 9.30 uur zwaargewond aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland. De man lag op een brandtrap op de eerste tussenverdieping. Hoe hij daar gekomen is, is nog niet bekend.

Het slachtoffer had onder andere botbreuken. De politie weet dat de man rond 02.00 uur vannacht vanaf de Coolsingel is weggereden richting het Hofplein, de man kwam zelf bij kennis rond 09.30 uur. De politie is camerabeelden aan het veiligstellen om de route van de man te bepalen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -