Zwaargewonde man aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland Rotterdam

zaterdag 2 juni 2018 17:38

Rotterdam – Een man is zaterdagmorgen rond 9.30 uur zwaargewond aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland. De man lag op een brandtrap op de eerste tussenverdieping. Hoe hij daar gekomen is, is nog niet bekend.

Het slachtoffer had onder andere botbreuken. De politie weet dat de man rond 02.00 uur vannacht vanaf de Coolsingel is weggereden richting het Hofplein, de man kwam zelf bij kennis rond 09.30 uur. De politie is camerabeelden aan het veiligstellen om de route van de man te bepalen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde man aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is zaterdagmorgen rond 9.30 uur zwaargewond aangetroffen bij brandweerkazerne Bosland. De man lag op een brandtrap op de eerste tussenverdieping. Hoe hij daar gekomen is, is nog niet bekend.

Het slachtoffer had onder andere botbreuken. De politie weet dat de man rond 02.00 uur vannacht vanaf de Coolsingel is weggereden richting het Hofplein, de man kwam zelf bij kennis rond 09.30 uur. De politie is camerabeelden aan het veiligstellen om de route van de man te bepalen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!