Raadsels rond zwaargewonde Amerikaanse student; morgen in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een mishandeling, een woninginbraak, een poging overval, een straatroof en twee getuigenoproepen, waarvan één naar aanleiding van het vinden van een zwaargewonde Amerikaanse student. Dit alles in ‘Bureau Rijnmond’, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op TV Rijnmond.

Getuigenoproep
De politie tast in het duister naar wat er is gebeurd met een zwaargewonde 22-jarige man die zondagmorgen, 2 juni rond half 10 werd aangetroffen op de brandtrap bij de brandweerkazerne aan het Bosland in Rotterdam. De man lag op de eerste tussenverdieping van de brandtrap en heeft onder meer botbreuken opgelopen. De politie brengt zijn avond en nacht in kaart en roept daarbij de hulp van de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ in.

- Advertisement -

Poging overval supermarkt
Je bent supermarkteigenaar aan de Groene Zoom in Rotterdam en je wordt voor de achtste keer overvallen. Dan ben je er wel een keer klaar mee en je probeert de overvaller er uit te werken. Dat lukt, maar de impact op het personeel is groot.

Straatroof Schiedam
Vrijdagavond 26 januari reizen vijf vrienden met de metro vanaf station Beurs in Rotterdam naar station Schiedam Centrum om naar bioscoop ‘Euroscoop’ te gaan. Twee jongens, die ook in de metro zitten, hebben het kennelijk op het vijftal gemunt want zij volgen hen richting de bioscoop. De twee verdachten die wij in ‘Bureau Rijnmond’ tonen lopen naar het vijftal toe, schoppen en slaan hen en beroven hen van een bankpas. Met deze bankpas is later op de avond contactloos gepind.

Woninginbraak
Op woensdag 21 maart 2018 om ongeveer 21:35 uur vind er een inbraak in een woning plaats aan de Hugo de Vriesstraat 15 in Vlaardingen. De buit is niet groot, bij de inbraak worden wat sieraden gestolen, maar de schade is aanzienlijk. Op de beelden zijn de twee daders te zien. Vooral één van hen is niet geslaagd in zijn poging zijn gezicht te verhullen.

En…..
Een mishandeling aan de Stellingmolen in Papendrecht en een getuigenoproep naar aanleiding van een schietincident in Capelle, maken de uitzending compleet.

Al met al dus geen excuus om niet naar ‘Bureau Rijnmond’ te kijken. Help mee deze zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...