zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Belager Duitse toeriste aangehouden Het Park Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden die ervan wordt verdacht een 18-jarige Duitse toeriste op 22 mei te hebben belaagd in Het Park in Rotterdam West. De man zit vast en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

De toeriste werd dinsdagavond 22 mei aangesproken, toen zij op een bankje bij het Natuurhistorisch Museum aan de Westzeedijk zat. Even later viel de man haar in Het Park aan. Toen de Duitse vrouw het tijdens de worsteling op een gillen zette, schoot een naburig stel haar te hulp. De dader koos eieren voor zijn geld en ging er vandoor. De voorbijgangers ontfermden zich over het meisje en waarschuwden de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -