Ruzie in woning, hond bijt baas aan Asserweg Rotterdam

zaterdag 9 juni 2018 13:55

Rotterdam – Vrijdagmiddag 8 juni rond 13.30 uur kwamen meerdere meldingen dat er een ruzie in de woning gaande was. In de woning bleek dat de bewoner door zijn eigen hond, een Stafford, was gebeten.

Het slachtoffer kon de woning verlaten en werd buiten door ambulancepersoneel opgevangen en vervoerd naar het ziekenhuis. De hond had zich verschanst op het balkon. Een hondengeleider probeerde de hond te vangen, maar de hond sprong naar een naastgelegen balkon en viel hier vanaf. De hond werd later in de wijk aangetroffen en gevangen. Op last van de officier van justitie is de hond in beslag genomen. In de woning waren nog 2 honden aanwezig, deze zijn opgevangen door familie van het slachtoffer.

Foto’s: Nieuws op Beeld

 

 

 

0 reacties

Ruzie in woning, hond bijt baas aan Asserweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag 8 juni rond 13.30 uur kwamen meerdere meldingen dat er een ruzie in de woning gaande was. In de woning bleek dat de bewoner door zijn eigen hond, een Stafford, was gebeten.

Het slachtoffer kon de woning verlaten en werd buiten door ambulancepersoneel opgevangen en vervoerd naar het ziekenhuis. De hond had zich verschanst op het balkon. Een hondengeleider probeerde de hond te vangen, maar de hond sprong naar een naastgelegen balkon en viel hier vanaf. De hond werd later in de wijk aangetroffen en gevangen. Op last van de officier van justitie is de hond in beslag genomen. In de woning waren nog 2 honden aanwezig, deze zijn opgevangen door familie van het slachtoffer.

Foto’s: Nieuws op Beeld

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!