dinsdag, september 28, 2021
13.1 C
Rotterdam
dinsdag 28 september 2021

Twee gewonden na vechtpartij Hogebanweg Rotterdam

Rotterdam – Zaterdagochtend vroeg zijn twee mannen gewond geraakt op de Hogebanweg in Rotterdam-Delfshaven na een worsteling met twee andere mannen. Deze mannen zouden in het bezit zijn van een vuurwapen. Zij zijn aangehouden. In de omgeving is een vuurwapen gevonden.

 

Wat ging er vooraf aan de worsteling? En wat deden de mannen met het vuurwapen in de portiek van een woning op de Hogebanweg? Op die vragen zoekt de politie een antwoord. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de betrokkenen.

Om 5.00 uur komt er een melding binnen van een bewoonster dat zij een man ziet aan de achterzijde van de woning. Zij belt 112 dat ze denkt dat het een inbreker is. De ‘inbreker’ blijkt nog een handlanger bij zich te hebben. Zij raken uiteindelijk op straat verwikkeld in een worsteling met twee bewoners. Daar wordt een vuurwapen bij gezien. De ‘inbrekers’ slaan daarna op de vlucht.

Agenten zijn toevallig in de buurt als de melding valt. Zij kunnen vrij snel twee mannen aanhouden die aan het signalement voldoen. In de omgeving wordt ook een vuurwapen gevonden. Wat de mannen op de Hogebanweg te zoeken hadden en hoe de worsteling is ontstaan, wordt onderzocht. De gewonde mannen hoefden niet naar het ziekenhuis voor behandeling.

Heeft u iets verdachts gezien rond 5 uur ‘s morgens op de Hogebanweg, dan vragen wij u contact op te nemen met de recherche van district Stad via 0900-8844 of het tipformulier. Anoniem melden mag natuurlijk ook, via M. 0800-7000.

Related Articles

Man (34) meldt zich bij politie als verdachte ongeval Amerikaweg Zoetermeer

0
Zoetermeer - De politie heeft een 34-jarige man uit Zoetermeer aangehouden als verdachten voor het...

Aantal moorden in 2020 onder jongeren bijna verdubbeld, totaal aantal moorden iets afgenomen

0
In 2020 zijn minder mensen om het leven gekomen door moord of doodslag. Dat zijn...

Premier Mark Rutte extra beveiligd, signalen van aanslag of ontvoeringuit georganiseerde misdaad

0
Demissionair Premier Mark Rutte wordt extra zwaarbeveiligd na signalen van ontvoering of een aanslag. Dat...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Onderzoek OVV naar gevaren uitstoot ook in Dordrecht

Onderzoek OVV naar gevaren uitstoot ook in Dordrecht [...]

Nationale Burendag levert Lombardijen een mini-bieb op

Nationale Burendag levert Lombardijen een mini-bieb op [...]

Rotterdam: controle coronapas in horeca verliep goed

Rotterdam: controle coronapas in horeca verliep goed [...]

Kat zit vast in auto tijdens rit van Rotterdam naar Rijswijk

Kat zit vast in auto tijdens rit van Rotterdam naar Rijswijk [...]

Maassilo in the spotlight

Maassilo in the spotlight [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg