Man in been geschoten Weizichtstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagavond is een 27-jarige Rotterdammer gewond geraakt toen hij op de Weizichtstraat in zijn been werd geschoten. Volgens getuigen zijn de daders er met een auto vandoor gegaan. Aan het schietincident zou een ruzie op de Essenburgsingel vooraf zijn gegaan.

In de omgeving Essenburgsingel zou het slachtoffer ruzie hebben gekregen met een groepje mannen. Nadat het slachtoffer door deze mannen achterna is gezeten, zou hij op de Weizichtstraat zijn beschoten en meerdere keren in het been zijn geraakt. Agenten troffen de man gewond aan op de Beukelsweg. Hij is vervoerd naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Volgens getuigen zouden de daders er met een auto vandoor zijn gegaan. De politie heeft in de omgeving uitgebreid sporenonderzoek verricht en getuigen gesproken. Als er getuigen zijn, die nog niet met de politie hebben gesproken, komen wij graag met hen in contact. Heeft u iets gezien of gehoord of weet u meer, ben dan met de opsporing Stad via 0900-8844 of laat uw tip achter via het formulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...