Capelle aan den IJssel Kort Nieuws Krimpen aan den IJssel

Nachtelijke wegwerkzaamheden Algerabrug Capelle/ Krimpen aan den IJssel

Foto : Jeroen van Zomeren

Capelle aan den IJssel / Krimpen aan den IJssel – Maandag- op dinsdagnacht 11-12 juni worden er door Rijkswaterstaat werkzaamheden uitgevoerd op de Algerabrug. De werkzaamheden betreffen onder andere onderhoud aan de slagbomen en het plaatsen en verduidelijken van stopstrepen.

Het verkeer wordt over de brug geleid door middel van een wegwerkvoertuig met zwaailicht.

 

Tekst : gemeente Krimpen aan den IJssel

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter