Dode na schietincident Sandelingplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is vrijdagmiddag overleden als gevolg van een schietincident op het Sandelingplein. De politie vond de man gewond in een woning. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

 

- Advertisement -

Even voor vijf uur ‘s middags kreeg de politiemeldkamer meldingen over schoten in een woning aan het Sandelingplein. In de woning lag een gewonde man, van wie de identiteit tot nog toe onbekend is. De politie trof verder niemand in de woning

Verdachten
Een getuigen meldde dat twee mannen uit of voorbij de portiek rennen vlak na het schietincident. Of zij daadwerkelijk met het schietincident te maken hebben, is nog onbekend. Om dit te onderzoeken zijn verschillende eenheden wel in de omgeving op zoek geweest naar deze mannen. Zij hebben de mannen niet meer gevonden.

Getuigen gezocht
De Forensische Opsporing deed sporenonderzoek in de woning. Ook werd met wat eerste getuigen gesproken. De komende tijd zal uitgebreider buurtonderzoek plaatsvinden. De politie vraagt getuigen zich te melden. Dat mag ook anoniem via M. (0800-7000) of via een vertrouwelijk gesprek met Team Criminele Inlichtingen (079-3458 999).

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...